Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon
Slavenības
2019. gada 3. decembris, 15:55

Pat Rods Stjuarts vīlies, ka Saseksas hercogi nepavadīs Ziemassvētkus ar karalieni

Jauns.lv

Britu mūziķis Rods Stjuarts nesenā intervijā izteicies, ka jūtas vīlies par prinča Harija un hercogienes Meganas lēmumu šogad Ziemassvētkus nepavadīt kopā ar karalieni.

foto: CAMERA PRESS/Keith Mayhew / Vida Press
Mūziķis Rods Stjuarts 2019. gadā.

Aizvadītajā mēnesī atklātībā nonāca vēsts, ka Saseksas hercogu pāris apsverot savus pirmos Ziemassvētkus kopā ar dēlu Ārčiju pavadīt Amerikas Savienotajās Valstīs - kopā ar Meganas māti Doriju Reglendu.

Meganas Mārklas mamma Dorija Reglenda

Meganas Mārklas mamma Dorija Reglenda.

gallery icon

Līdz šim britu karaliskajā ģimenē tas bijis kā nerakstīts likums, ka visa karalienes kuplā saime Ziemassvētku vakarā pulcējas pie viņas Sandringemas īpašumā Norfolkas grāfistē. Nākamajā rītā visi draudzīgi dodas uz dievkalpojumu baznīcā, bet pēc tam ģimene izklīst uz savām mājām vai pie citiem radiniekiem.

Hercogienes Ketrīna un Megana dodas uz Ziemassvētku dievkalpojumu 2018. gadā

gallery icon

Tā līdz šim darīja arī princis Harijs un hercogiene Megana. Pērn viņi karalienes Ziemassvētku svinības pirmo reizi pagodināja kā precēts pāris, savukārt gadu iepriekš karaliene izdarīja izņēmumu, uzaicinot Meganu piepulcēties viņas ģimenei, kad viņa bija tikai saderināta ar Hariju. Pat hercogiene Ketrīna nebija izpelnījušies šādu godu, un pirmo reizi Ziemassvētkus kopā ar karalisko ģimeni sagaidīta tikai tad, kad bija jau precēta ar princi Viljamu.

Hercogiene Ketrīna un Megana Mārkla ar dzīvesbiedriem apmeklē svētku dievkalpojumu 2017. gadā

Princis Viljams ar sievu hercogieni Ketrīnu un princis Harijs ar līgavu Meganu Mārklu apmeklē Ziemassvētku dievkalpojumu Svētās Marijas Magdalēnas baznīcā ...

gallery icon

Šogad, kad princis Harijs un hercogiene Megana pirmo reizi kļuvuši par vecākiem dēliņam Ārčijam, viņiem ir citi Ziemassvētku plāni.

Karaliene Elizabete II dodas mājup pēc dievkalpojuma

2017. gada 8. janvārī Anglijas karaliene Elizabete II pirmo reizi pēc smagās saaukstēšanās atkal apmeklējusi dievkalpojumu baznīcā.

gallery icon

“Pēc tam, kad pēdējie divi Ziemassvētki pavadīti Sandringemā, viņu karaliskās augstības šogad svētkus kā jauna ģimene pavadīs kopā ar hercogienes māti Doriju Reglendu,” telekompānijai “Sky News” norādījis Saseksas hercogu pāra pārstāvis.

Hercogiene Ketrīna ar ģimeni dodas pirmssvētku pusdienās pie karalienes 2018. gadā

gallery icon

Lai gan ir lieliski saprotams, ka Megana vēlas Ziemassvētkus pavadīt kopā ar savu mammu, nebūt ne visi uzskata, ka tas ir pareizs lēmums.

Megana Mārkla dodas uz karalienes Ziemassvētku pusdienām 2017. gadā

Dodoties uz karalienes Elizabetes II rīkotajām Ziemassvētku pusdienām Bekingemas pilī, prinča Harija līgava Megana Mārkla izvēlējusies zīmola „Self Portrait” kleitu ...

gallery icon

Sarunā ar žurnāla “Daily Mail Weekend” reportieri leģendārais britu dziedātājs Rods Stjuarts atzinis, ka ir liels karaliskās ģimenes fans.

Rodu Stjuartu ieceļ bruņinieka kārtā

Bekingemas pilī princis Viljams iecēlis mūziķi Rodu Stjuartu bruņinieka kārtā. Tās pašas dienas vakarā svinīgā pieņemšanās Karaliskajā mākslas akadēmijā Stjuarts ...

gallery icon

“Es esmu monarhijas piekritējs,” viņš apliecinājis žurnālistam Ričardam Bārberam. “Karaliene ir brīnišķīga. Turklāt es labi pazīstu Čārlzu. Ar viņu kopā ir jautri.”

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Rods Stjuarts ar sievu Peniju Lankasteri satiek princi Čārlzu 2011. gadā.

Taču 73 gadus vecais rokeris ir mazliet “vīlies”, uzzinot, ka Saseksas hercogu pāris šogad nepievienosies karalienei viņas svētku svinībās.

foto: Vida Press
Rods Stjuarts un princis Čārlzs 1986. gadā.

“Es jūtos nedaudz vīlies par to, ka Harijs un Megana izlēmuši šogad Ziemassvētkus nepavadīt kopā ar karalieni,” viņš izteicies.

Rokera Roda Stjuarta kuplā ģimene atpūšas Havaju salās

gallery icon

“Ja es būtu Harijs, es padomātu, ka nākotnē būs vēl daudz Ziemassvētku, ko pavadīt tikai vieniem pašiem vai kopā ar Meganas mammu.”

Princis Harijs ar vecmāmiņu karalieni Elizabeti II

gallery icon

“Karalienei ir 93 gadu. Es mēroju ceļu pāri visai pasaulei, lai būtu Ziemassvētkos kopā ar mammu un tēti, jo zināju, ka viņiem vairs nav dots daudz laika,” viņš piebildis.

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon

Rods Stjuarts nav vienīgais, kuram šķiet, ka Saseksas hercogu pāra lēmums pavadīt Ziemassvētkus kopā ar sešus mēnešus veco dēlu Amerikas Savienotajās Valstīs nav pareizs.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Saseksas hercogu pāris ar dēlu Ārčiju.

TV šova “Good Morning Britain” vadītājs Pīrss Morgans (54) jau iepriekš ziņoja, ka Harijs un Megana varētu nepavadīt Ziemassvētkus kopā ar karalieni, lai tādējādi aizmuktu no britu preses.

“Tas ir tiešs apvainojums karalienei,” viņš pauda savu viedokli.

Megana Mārkla rotājas karalienes dāvinātiem auskariņiem

gallery icon

Harijs un Megana šobrīd paņēmuši sešas nedēļas garu atvaļinājumu no karalisko pienākumu pildīšanas, lai pavadītu “tik nepieciešamo” laiku kopā ar ģimeni.

Aizvadītajā mēnesī Bekingemas pils pārstāvis vēstīja par Saseksas hercogu Ziemassvētku plāniem un paskaidroja, ka pāris vēlas vairāk laika veltīt ģimenei. Pārstāvis arīdzan norādīja, ka prinča Harija un hercogienes Meganas lēmumu atbalstot Viņas Majestāte karaliene.

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon