foto: AXELLE/BAUER-GRIFFIN/MEGA / Vida Press
Ambera Rouza tikai sešas nedēļas pēc dzemdībām guļas zem plastikas ķirurga naža
Ambera Rouza.
Slavenības
2019. gada 1. decembris, 08:23

Ambera Rouza tikai sešas nedēļas pēc dzemdībām guļas zem plastikas ķirurga naža

Jauns.lv

Modele Ambera Rouza šā gada oktobrī kļuva par māmiņu. Viņa ir apņēmības pilna atgūt pirmsgrūtniecības laika figūru un gulties zem plastikas ķirurga naža, lai šo procesu paātrinātu. Video no slimnīcas jau ir fanu rīcībā.

Šonedēļ 36 gadus vecā modele Ambera Rouza savā „Instagram” kontā pavēstījusi, ka gatavojas plastikas operācijai - tikai nieka sešas nedēļas pēc otrā bērna nākšanas pasaulē. Ģērbusies slimnīcas halātiņā, viņa faniem darījusi zināmu, ka gatavojas vērienīgām figūras izmaiņām.

foto: Vida Press
Ambera Rouza ar draugu un jaunākā bērna tēvu Aleksandru Edvardsu.

„Gatavojos uzlabot visu savu ķermeni pēc bērna piedzimšanas,” viņa priecīgi paziņojusi sociālajos tīklos, arī detalizētāk izstāstot par ķirurģiskajām manipulācijām, ko viņai plāno veikt ķirurgs Deivids Metloks. „Viņš izņems daļu žokļa kaula, ko esmu pārmantojusi. Manā ģimenē tas ir iedzimts. Viņš to koriģēs un tad atsūks visus bērna gaidīšanas laikā uzkrātos taukus no mana vēdera.”

„Esmu super saviļņota,” piebildusi Rouza. „Novēliet man veiksmi.”

Šā gada 10. oktobrī pasaulē nāca Amberas un viņas drauga ierakstu izdevēja Aleksandra „A.E.” Edvardsa dēls Slešs Elektriks Aleksandrs Edvardss.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Ambera Rouza ar vecāko dēlu Sebastianu, kura tēvs ir modeles bijušais vīrs reperis Wiz Khalifa.

Modele ir arī mamma sešus gadus vecam dēlam Sebastianam Teiloram Tomasam, kurš nācis pasaulē viņas iepriekšējās attiecībās - ar reperi Wiz Khalifa. Pāris saderinājās 2012. gada 1. martā, bet nākamā gada februārī kļuva par vecākiem. Kāzas viņi nosvinēja 2013. gada 8. jūlijā, bet jau gadu vēlāk Ambera pieprasīja šķiršanos, kā iemeslu minot „nesamierināmas atšķirības”.

foto: CAMERA PRESS/LNC / Jhon Venegas / Vida Press
Ambera Rouza ar reperi Wiz Khalifa 2014. gadā.

Intervijā izklaides programmai „ET” Ambera pērn visu jauno māmiņu vārdā izteicās sekojoši: „Mammām ir atļauts būt seksīgām. Mums aizvien ir atļauts priecāties. Mums ir atļauts iziet sabiedrībā vakarā, kad mūsu bērni jau guļ, un varam lieliski pavadīt šo laiku. Mūsu dzīves nav beigušās tikai tāpēc, ka mums ir bērni.”

Amberas Rouzas kuplais dekoltē

Modeles Amberas Rouzas kuplais dekoltē.

gallery icon

Ambera intervijā arī atzinusi, ka reizēm tīšuprāt pārspīlē ar saviem izteikumiem, lai nokaitinātu citus. Taču tas pamudinot sievietes padomāt: „O, arī es tā gribu! Arī man to vajag! Tas viņām sniedz vairāk pašpārliecinātības... Tu, protams, vari sēdēt tikai mājās un liegt sev izpriecas, jo tev taču ir bērni, jo vīrs ir prom darbā. Taču tas nav godīgi. Tev ir dota tikai viena dzīve un tev ir tā jābauda uz pilnu klapi.”

Modele Ambera Rouza izrāda apaļumus

Modelei Amberai Rouzai patīk izrādīt savus kuplos dotumus, izvēloties tērpus, kas akcentē krūtis vai sēžamvietu.

gallery icon

Amberas Rouzas ekstravagantais stiliņš

gallery icon