Orlando Blūms nevar ne acu atraut no Selmas Haijekas dekoltē. FOTO
Aktieris Orlando Blūms kā apburts vērās uz savas kolēģes Selmas Haijekas kārdinošo dekoltē.
Slavenības
2015. gada 27. novembris, 05:41

Orlando Blūms nevar ne acu atraut no Selmas Haijekas dekoltē. FOTO

Jauns.lv

Pirms dažām dienās visi runāja par aktrises Selmas Haijekas (49) tērpu ar pikanto dekoltē, kādā viņa apmeklēja „Evening Standard” teātra balvu ceremoniju Londonā. Aktrises dekoltē zona pievērsusi uzmanību arī Britu modes balvu ceremonijas vakarā. Kolēģis ne acu nespēja novērst no tā.

Britu modes balvu ceremonijas vakaru aktrise Selma Haijeka apmeklēja kopā ar vīru uzņēmēju miljardieri Fransuā Anrī Pino. Saviesīgajam pasākumam viņa izraudzījusies sārtu vakartērpu ar apetītelīgu dekoltē, no kura skatienu nespēja novērst viņas kolēģi. To skaitā filmu „Karību jūras pirāti” un „Gredzenu pavēlnieks” zvaigzne Orlando Blūms.

Vidukli cieši ieskaujošā sārtā kleita ar elegantajiem volāniem un ¾ garuma piedurknēm izskatījās krietni atturīgāka par balto mežģīņu vakartērpu, ko aktrise bija izvēlējusies „Evening Standard” teātra balvas apmeklējumam pirms pāris dienām.

Sārto tērpu pēc pasūtījuma Haijekai darinājis modes nams „Gucci”, savukārt baltās kleitas autors ir modes nams „Alexander McQueen”.

Lai gan Selma britu modes balvu ceremonijas vakarā izpelnījās nedalītu vīriešu sajūsmu, viņas pašas uzmanība bija veltīta tikai vienam vīrietim – vīram, modes zīmola „Kering” šefam Fransuā Anrī Pino.

Haijeka un Pino ir precējušies sešus gadus un ģimenē audzina astoņus gadus vecu meitiņu Valentīnu Palomu.

Pirms dažiem gadiem kādā no intervijām aktrise atzina, ka skaisti ģērbjoties tikai, lai darītu prieku savam vīram. Sarunā ar stila un modes žurnālu „In Style” viņa atzina, ka ikdienā izvēlas ādas apģērbu, jo „tas patīk vīram”.

„Es nēsāju daudz dažādu ādas apģērbu. Manam vīram patīk, ka valkāju to. Es piedomāju pie tā, lai izskatītos skaisti, taču tas viss ir tikai vīra dēļ,” atzinusi Holivudas zvaigzne. „Kad man palika 40 gadu, es sāku domāt – daži apģērbi man vairs nepiedien,” piebilst Selma. „Kā, piemēram, kleitas bez lencītēm. Taču es aizvien tādas valkāju un turpinu izskatīties labi.”

Haijeka arī atzinusi, ka necenšas visiem iespējamiem līdzekļiem izskatīties skaista. „Es zinu, ka cilvēki mani uzskata par skaistu, taču skaistums man nekad nav bijusi prioritāte numur 1,” norāda aktrise. „Protams, es nodarbojos ar sportu un varu sev atteikt desertu, taču nekad neesmu tiekusies būt maksimāli skaista un ideāla. Man šķiet, ka sievietes, kuras baidās novecot, izskatās vecākas ievērojami ātrāk nekā citas. Tieši tālab es domāju, ka vajag koncentrēties uz savu dvēseles stāvokli, nevis ārējo skaistumu. Jāmīl pašai sevi, kāda esi. Vajag par sevi rūpēties, ļaut sev atpūsties un uztvert dzīvi ar mīlestību un smaidu.”

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press