Keitija Holmsa pārdod māju

gallery icon
Slavenības
2019. gada 25. novembris, 15:37

Pusgadu pēc šķiršanās no Džeimija Foksa aktrise Keitija Holmsa pārdod savu sapņu māju

Jauns.lv

Pēc sešu gadu ilgas kopābūšanas aktieri Keitija Holmsa un Džeimijs Fokss maijā pārtrauca savas romantiskās attiecības. Tā vien šķiet, ka Holmsa vēlas aizmirst visu, kas viņai atgādinātu par bijušo draugu. Viņa pārdošanā izlikusi savu sapņu māju, kas atrodas pavisam netālu no Foksa dzīvesvietas.

foto: Berzane Nasser/Abaca/Sipa USA/ Vida Press
Keitija Holmsa.

Keitija Holmsa pārdošanā izlikusi savu 560 kvadrātmetru plašo māju, par to prasot 4,625 miljonus dolāru. Aktrise šo īpašumu iegādājusies pirms pieciem gadiem, tolaik par māju samaksājot 3,795 miljonus.

foto: Sotheby's/All Over Press/ Vida Press
Keitijas Holmsas sešu guļamistabu māja Losandželosā.

Nekustamo īpašumu mākleri šo 2007. gadā celto māju raksturojuši kā „lielu un modernu Eiropas stila muižu”. Īpašums atrodas Losandželosas rajonā Kalabasasā, kur kaimiņos mitinās tādas slavenības kā Garijs Sinīzs, Kens Jeongs, Treviss Bārkers un dažas Kardašjanas.

foto: Vida Press
Keitija Holmsa.

Keitijas Holmsas mājā ir sešas guļamistabas un septiņas vannasistabas. Vienas no ārdurvīm ved uz mājas iekšpagalmu, kur ir peldbaseins ar spa zonu, āra virtuve ar ēdamzonu un neliels basketbola laukums, savukārt otras durvis ved uz pagalmu ar piebraucamo ceļu.

Aktrise Keitija Holmsa pastaigā ar meitu un viņas sunīti

Aktrise Keitija Holmsa ar meitu Suri un viņas čivavas sunīti Haniju. Pirms diviem gadiem Holmsas un Toma Krūza meita Suri ...

gallery icon

Mājā ir augsti griesti, tumšas cietkoksnes grīdas, savukārt telpu sienas ieturētas baltā krāsā.

Holivudas superzvaigznes Toma Krūza bijusī sieva Holmsa un "oskarotais" aktieris Fokss attiecības beiguši šā gada maijā, zinoši avoti pastāstījuši slavenību žurnālam "People". Par to, ka abi ir pāris, visa Holivuda zināja jau sešus gadus, taču mīlnieki paši par savām attiecībām sazvērnieciski klusēja.

Keitija Holmsa īrē dzīvokli par 25 000 $ mēnesī

Toma Krūza bijusī sieva aktrise Keitija Holmsa ar meitu Suri pārcēlusies uz smalkiem „penthouse” apartamentiem Čelsijas rajonā Ņujorkā. To ikmēneša ...

gallery icon

51 gadu vecais Fokss un 40 gadus vecā Holmsa pēdējoreiz kopā redzēti 6. maijā - "Met Gala" labdarības ballē. Interesanti, ka tā arī bijusi pirmā reize, kad abi izgāja sabiedrībā kā pāris un pozēja fotogrāfiem. Pirms tam gan paparaci abus bija vairākas reizes pieķēruši kopīgā atpūtā - gan uz jahtas, gan restorānos un klubos.

Keitija Holmsa ar meitu Suri dodas pirkt Ziemassvētku dekorus

Keitija Holmsa ar meitu Suri un viņas draudzeni jau pabijušas Ziemassvētku „šopingā” un iegādājušās rotājumu mājai. Šogad māju rotās arī ...

gallery icon

Pāra paziņas iepriekš masu medijiem klāstīja, ka Foksa un Holmsas labās un jau krietni ilgās attiecības balstās uz to, ka abi nav kopā katru dienu - bieži filmējas katrs savā pilsētā, tādējādi viens otram nav apnikuši.

Suri Krūza ar mammu Keitiju Holmsu Centrālparkā

gallery icon