Rasims, Pļavniece, Stafecka, Rozentāle. Kurš pelnījis uzvarēt šovā?
Finālam kvalificējušies četri šova „Izklausies redzēts” pārstāvji – Kristaps Rasims, Ieva Pļavniece, Antra Stafecka un Elza Rozentāle.
2015. gada 29. novembris, 05:36

Rasims, Pļavniece, Stafecka, Rozentāle. Kurš pelnījis uzvarēt šovā?

Jauns.lv

Šovakar tiks pielikts punkts šā rudens lielākajam TV šovam „Izklausies redzēts”. Par iespēju nopelnīt 5000 eiro paša izvēlētam labdarības projektam sacentīsies aktieri Kristaps Rasims un Ieva Pļavniece, kā arī dziedātājas Antra Stafecka un Elza Rozentāle.

10 nedēļas Latvijas sabiedrības daļa svētdienu vakaros bija „pieplakuši” TV ekrāniem, kad tika raidīts slavenā Laura Reinika vadītais šovs „Izklausies redzēts”. Šova startēja astoņi dalībnieki (Rasims, Pļavniece, Stafecka, Rozentāle, Atis Zviedris, Jānis Auzāns, Annija Putniņa un Atis Ābelīte), no kuriem žūrija un skatītāji finālam izvirzīja četrus – Rasimu, Pļavnieci, Stafecku un Rozentāli. Arī pārējie, kuriem veicās ne tik spoži, būs redzami fināla raidījumā. Viņi, sadalījušies pa pāriem, uzstāsies kā viesmākslinieki.

Žūrijā smagumu iznesa trīs vērtētāji – mūzikas zinātājs Jānis Šipkēvics, humoriste Jana Duļevska un aktieris Lauris Subatnieks, kuriem ik nedēļu pievienojās pa vienam tā dēvētajam – rotējošajam, žūrijas pārstāvim. Finālā žūrijai vairs nebūs jāvērtē dalībnieki, un uzvarētāju noteikts skatītāji.

Šova laikā dalībnieki kā nu mācēja, tā atdarināja slavenus Latvijas un ārvalstu dziedātājus. Katram no viņiem pa reizei bija jāatdarina arī pretējā dzimuma pārstāvis. Līdz finālam vislabāk veicās Rasimam, kur triumfēja trijos no deviņiem raidījumiem. Vai viņš arī ir favorītu Nr. 1 šova finālā?

Kasjauns.lv / Foto: Anete Janševica, publicitātes (Toms Nords)