Trakulīgas dejas, bučas un jestras dziesmas "Izklausies redzēts" ballītē. FOTO
Arī TV šova „Izklausies redzēts” ballītē atraktīvākais bija uzvarētājs Kristaps Rasims.
2015. gada 30. novembris, 14:20

Trakulīgas dejas, bučas un jestras dziesmas "Izklausies redzēts" ballītē. FOTO

Jauns.lv

Pēc šova „Izklausies redzēts 2” finālkoncerta dalībnieki, žūrija un šova veidotāji ēda, dzēra un priecājās Ievas Pļavnieces restorānā, kur ballējās līdz pat rītam.

Pēc stundām garās pošanās un uzstāšanās ap pusnakti ieradušies šova noslēguma banketā, nogurušie dalībnieki vispirms ieturējās ar sarūpēto bagātīgo mielastu. Kad bija saskandinātas šampanieša un kokteiļu glāzes, restorāns tika pieskandināts ar lustīgām dziesmām, kuru pavadījumā visi metās jestrās dejās. Dejoja ne tikai šova mūziķi, bet pat žūrijas dalībniece Jana Duļevska, šova stilisti un grimētājas, bet īpaši izjustā dejā vienojās „Izklausies redzēts 2” uzvarētājs Kristaps Rasims ar savu nule bildināto līgavu Baibu Neju.

Viena no atraktīvākajām vakara dalībniecēm bija dziedātāja Antra Stafecka, kura savā meitenīgajā rozā kleitiņā gan uz skatuves, gan deju zālē plivinājās gluži kā pavasarīgs tauriņš. Tāpat jaudu šova koncertā izsmēlis nebija arīdzan Rasims, kurš nakts vidū kolēģus priecēja ar vairākiem priekšnesumiem, no kuriem ekspresīvākais nenoliedzami bija šovā savulaik rādītais grupas „The Prodigy” dziesmas „Firestarter” izpildījums. Rasima uzstāšanās laikā dāmas gan metās viņam līdzās, gan ārdījās un spiedza skatuves priekšā. Dejas nerimās līdz pat agram rītam.

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders