TV šova "Izklausies redzēts" fināla aizkulisēs gāja karsti. FOTO
Ievas Pļavnieces dekoltē tika posts īpaši rūpīgi.
2015. gada 30. novembris, 17:43

TV šova "Izklausies redzēts" fināla aizkulisēs gāja karsti. FOTO

Jauns.lv

Kasjauns.lv lūkojās rudens grandiozākā šova „Izklausies redzēts” otrās sezonas fināla koncerta aizkulisēs, kurā dalībnieki noslēdzošajam iznācienam posās jau trīs stundas pirms tiešraides.

Finālā uzvarētāju noteica skatītāji, un par balsīm cīnījās četri dalībnieki: Kristaps Rasims, Elza Rozentāle, Antra Stafecka un Ieva Pļavniece. Uzvarētāja laurus plūca Rasims, otro vietu izcīnīja Stafecka, trešajā atstājot Rozentāli, bet ceturtajā Pļavnieci. Pārējie šova dalībnieki finālā uzstājās kā viesi.

Lai sagatavotos fināla tiešraidei, dalībnieki šova norises vietā sāka ierasties jau no pieciem pēcpusdienā. Gan finālisti, gan finālā neiekļuvušie šova dalībnieki izskatījās svinīgā noskaņojumā, un pošoties iznācieniem savā starpā draudzīgi sarunājās, jokoja un smēja. Kardinālākās pārvērtības šoreiz grimētāji veica Elzai Rozentālei, kura attēloja Florensi Velšu no indīroka grupas „Florence and the Machine” un Kristapam Rasimam, par ko viņa dzīvesbiedre un kopš „Izklausies redzēts” fināla – līgava – Baiba Neja smēja: „Kad Kristapu ieraudzīju iznākam uz skatuves, nemaz viņu nepazina. Viņš izskatījās pārsteidzoši līdzīgs manam tētim!” Sanāk, ka bijušās Dailes teātra aktrises Baibas Nejas tētis ir līdzīgs Džo Kokeram, kura tēlā, izpildot dziesmu „You are so beautiful”, Kristaps Rasims izcīnīja uzvaru šovā „Izklausies redzēts”.

Uzvarētājs Kristaps Rasims galveno balvu – 5000 – eiro ziedos sevis izvēlētām labdarības mērķim – Bērnu slimnīcas Onkoloģijas nodaļai. Uzvaras brīdī K.Rasims sacīja: „Pirmkārt, mēs visi kopā esam paveikuši ļoti labu darbu! Es ļoti ceru, ka tagad smagi slimo bērniņu ikdiena kļūs mazliet gaišāka un priecīgāka! Paldies, ka atbalstījāt manu labdarības mērķi! Otrkārt, es nezinu, kāpēc esmu pārāks par citiem, jo arī pārējo dalībnieku priekšnesumi bija apbrīnas vērti. Paldies, lieliskie skatuves kolēģi – jūs visi bijāt lieliski!”

Kā zināms, pirms desmit nedēļām dalību šovā sāka astoņi dalībnieki – Kristaps Rasims, Antra Stafecka, Elza Rozentāle, Ieva Pļavniece, Atis Zviedris, Jānis Auzāns, Annija Putniņa un Andris Ābelīte. Finālā neiekļuvušie dalībnieki šova noslēdzošajā koncertā skatītājus priecēja, uzstājoties duetos. Ābelīte un Auzāns iejutās brāļu Olsenu duetā, izpildot dziesmu „Fly on the wings of love”, bet Zviedris un Putniņa tēloja skaistu duetu – Robiju Viljamsu un Nikolu Kidmenu, un izpildīja visiem zināmo „Something Stupid.”

Nenoliedzami „Izklausies redzēts 2” emocionālākais un pārsteidzošākais notikums bija Kristapa Rasima izteiktais bildinājums viņa dzīvesbiedrei un divu bērnu māmiņai Baibai Nejai.

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders