foto: Vida Press
Lindsejai Lohanai esot attiecības ar Saūda Arābijas princi. Bet tikai platoniskas!
Aktrise Lindseja Lohana.
Slavenības
2019. gada 3. novembris, 12:17

Lindsejai Lohanai esot attiecības ar Saūda Arābijas princi. Bet tikai platoniskas!

Jauns.lv

Skandalozi slavenās aktrises Lindsejas Lohanas (33) tēvs Maikls Lohans uzstāj uz to, ka viņa meitas un Saūda Arābijas kroņprinča Mohammeda bin Salmana bin Abdulaziza Al Saūda (34) attiecības esot tikai “platoniskas un cieņpilnas”.

foto: Mikhail Metzel/TASS/All Over Pre/ Vida Press

Par 33 gadus vecās aktrises Lindsejas Lohanas romantiskajām attiecībām ar Saūda Arābijas princi sāka runāt pēc tam, kad parādījās ziņas, ka abi regulāri apmainoties mobilā tālruņa īsziņām, kā arī princis aktrisi burtiski “apberot” dārgam dāvanām. To skaitā esot bijusi arī kredītkarte, kuru Lohana sākotnēji esot kategoriski atteikusies no šī austrumu zemes dižciltīgā pieņemt.

foto: Vida Press

Lindsejas Lohanas tēvs izdevumam “Page Six” sniedzis interviju, kurā noliedzis baumas par meitas un kroņprinča romantiskajām attiecībām. Lohana kungs apgalvo, ka viņi esot “tikai draugi”. Abi laiku pa laikam sazinoties, jo Lindseja esot izrādījusi interesi par palīdzības sniegšanu bēgļiem Vidējos Austrumos.

foto: Somer/Abaca/Sipa USA/ Vida Press

“Viņi ir tikai draugi,” uzsvēris Maikls Lohans. “Lindsejai ir daudz ietekmīgu draugu Vidējos Austrumos, viņa tur ir ļoti populāra.”

“Lindseja iepazinās ar Mohammedu bin Salmanu, pateicoties darbam, ko dara Vidējos Austrumos. Viņa strādā, lai palīdzētu cilvēkiem, kas mīt šajā reģionā, īpaši bēgļiem.”

foto: David Warren/Sipa USA/ Vida Press

“Neviens neraksta par labo darbu, ko viņa dara Sīrijā, visi tikai grib dzirdēt sliktus jaunumus. Viņai ir platoniskas un cieņpilnas attiecības ar Mohammedu bin Salmanu, nekas vairāk.”

foto: ddp / insight media / Vida Press
Lindsejas tēvs Maikls Lohans.

Mohammeda bin Salmana vārds nonāca ziņu virsrakstos pēc tam, kad pērnā gada 2. oktobrī konsulātā Stambulā noslepkavots laikraksta “The Washington Post” žurnālists Džamals Hašogi, kurš kritizēja kroņprinci. Viņa gabalos sarautais ķermenis joprojām nav atrasts.

Hašogi nomira pēc tam, kad Saūda Arābijas konsulātā Stambulā tika sazāļots, apliecinājis prokuratūras pārstāvis. Žurnālista līķis tika sadalīts gabalos, un viņa mirstīgās atliekas nodotas aģentam, kas bijis ārpus konsulāta teritorijas.

foto: Berzane Nasser/Abaca/Sipa USA/ Vida Press

Saūda Arābijas varas pārstāvji nolieguši ASV Centrālās izlūkošanas pārvaldes (CIP) izteiktās aizdomas, ka Mohammeds bin Salmans iespējams pasūtījis šo slepkavību.

Saūda Arābija sākotnēji noliedza, ka tai būtu jebkas zināms par to, kas noticis ar Hašogi, vēlāk apgalvoja, ka 59 gadus vecais žurnālists konsulātā Stambulā zaudējis dzīvību "dūru cīņā", līdz visbeidzot atzina, ka žurnālists nogalināts ar iepriekšēju nodomu pastrādātā slepkavībā.

Lindseja Lohana saskaita bijušos mīļākos. Viņi ir 36 un visi slaveni

gallery icon

Aizdomās tiek turēti 11 cilvēki Saūda Arābijā, taču tiek izteiktas bažas par to, vai tālākā izmeklēšana norisināsies godīgi.

Maikls Lohans ir pārliecināts par Mohammeda bin Salmana nevainīgumu un uzskata, ka viņa meita ir “drošībā” šī vīrieša sabiedrībā.

Lindseja Lohana ballītē Londonā

Lindseja Lohana apmeklē modeles Natālijas Vodjanovas fonda rīkoto pasākumu Londonā.

gallery icon