foto: Flightrisk / BACKGRID/All Over P/ Vida Press
Holivudas zvaigzne Deniss Kveids pēc šķiršanās no latviešu modeles Santas Auziņas jau saderinājies ar citu
Deniss Kveids un Lora Savoja brīvdienās Havaju salās.
Slavenības
2019. gada 22. oktobris, 17:44

Holivudas zvaigzne Deniss Kveids pēc šķiršanās no latviešu modeles Santas Auziņas jau saderinājies ar citu

Jauns.lv

Holivudas aktieris Deniss Kveids (65) bildinājis savu 26 gadus veco draudzeni studenti Loru Savoju, ar kuru ir kopā vien dažus mēnešus. Gandrīz 40 gadus jaunākā Lora viņa dzīvē ienākusi neilgi pēc šķiršanās no latviešu modeles Santas Auziņas (32), ar kuru aktieris bija kopā trīs gadus.

Deniss Kveids un Lora Savoja

gallery icon

Teksasas universitātes studenti Loru Savoju iepriekš vienoja romantiskas attiecības ar aktieri Džeremiju Pivenu, taču tagad viņa “Instagram” profilā atrāda bildītes, kurās skūpstās ar populāro trīs bērnu tēvu un atzīst, ka “nekad nav bijusi laimīgāka”.

Deniss Kveids un latviete Santa Auziņa pēdējo reizi kopā nofotografēti šā gada janvārī, kad apmeklēja Dallasas “Cowboys” un Losandželosas “Rams” spēli Losandželosā.

foto: London Entertainment / SplashNew/ Vida Press
Deniss Kveids un Santa Auziņa pēdējo reizi publiski kopā nofotografēti šā gada janvārī.

Vēl aprīlī ar izdevuma “Metro” reportieri Kveids runāja par savām attiecībām ar Santu. Jautāts, vai nedomā ilggadējo draudzeni bildināt, viņš atbildēja: “Es nekad neko neizslēdzu – bet dotajā brīdī nē.”

foto: London Entertainment / SplashNew/ Vida Press
Deniss Kveids un Santa Auziņa.

Kā liecina informācija ārvalstu medijos, Kveids jau kādu laiku vairs nebija kopā ar Santu, kad sniedza šo interviju. Viņi dzīvē bija ienākusi jaunā mīlestība Lora Savoja. Ar Loru viņš pirmoreiz publiski redzēts kopā maijā, ieturam maltīti restorānā. To, ka viņi ir pāris jau dažu mēnešu garumā, slavenību žurnāls “People” apstiprināja šā gada jūnijā. Savukārt augustā pāris kopā nofotografēts brīvdienās pie Komo ezera Itālijā.

Deniss Kveids pats personīgi apstiprinājis jaunumus par saderināšanos. Viņš bildinājumu  izteicis aizvadītajās brīvdienās Havaju salās. TV programmā “Extra” viņš pastāstīja: “Tas notika Oahu salas pašā tālākajā ziemeļu punktā – Bruņurupuču līcī. Tas savā ziņā bija spontāni. Kā pārsteigums.”

“Man kabatā bija gredzens… Es jau kādu pusotru mēnesi to plānoju… Es gribēju, lai brīdis būtu ļoti personisks.”

“Viņa šajā brīdī uzņēma selfiju ar mums. Es noliku gredzenu viņas priekšā un jautāju “Vai tu mani precēsi?” – un tad viņa pakrita.”

Jaunā pāra ārkārtīgi lielā gadu starpība raisījusi negatīvu rezonansi sabiedrībā. Neizpratni pauduši ne tikai fani, bet pat aktiera bijušie kolēģi. Denisam Kveidam bija gandrīz 40 gadu, kad pasaulē nāca Lora. Šīs attiecības ironiski novērtējusi pat Kveida kolēģe Elēna Hendriksa no filmas “The Parent Trap” (1998), nosaucot viņus par “dvīņiem”.

Hendriksa atveidoja Kveida tēlotā varoņa 26 gadus veco līgavu Meriditu Bleiku, bet Lindseja Lohana viņa meitu. Filmā viņa saka tādus vārdus kā: “Vai tu gatavojies Meriditu adoptēt?”, “Kā tu vari precēt sievieti, kas gadu ziņā varētu būt mana lielā māsa?”

Aktiera Denisa Kveida pagātnē ir trīs šķirtas laulības. Laika posmā no 1978. gada līdz 1983. gadam viņš bija precējies ar aktrisi P. Dž. Solesu, bet 1991. gadā apprecējās ar aktrisi Megu Raienu.  Gadu vēlāk pasaulē nāca viņu kopīgais dēls Džeks. 2000. gadā pāris paziņoja par lēmumu šķirties un gadu vēlāk to nokārtoja oficiāli.

Deniss Kveids un viņa sievas

gallery icon

Pēc astoņiem kopābūšanas mēnešiem ar modeli Šannu Moakleri 2001. gadā, Kveids sāka satikties ar nekustamo īpašumu aģenti Kimberliju Bafingtoni. Viņi apprecējās 2004. gadā un trīs gadus vēlāk ar surogātmātes palīdzību pasaulē sagaidīja dvīņus Tomasu Būnu un Zoju Greisu. Deniss un Kimberlija laulības laikā šķiršanos prasību tiešā iesniedza vairākkārt, bet vienmēr to atsauca. Taču 2016. gadā viņi izšķīrās uz visiem laikiem. Juridiski šī laulība šķirta vien aizvadītā gada aprīlī.

Deniss Kveids un Santa Auziņa Ņujorkas ielās

Deniss Kveids un Santa Auziņa Ņujorkas ielās.

gallery icon

Deniss Kveids un modele Santa Auziņa

Holivudas aktieri Denisu Kveidu (62) vieno romantiskas jūtas ar 30 gadus veco modeli Santu Auziņu no Monreālas.

gallery icon