foto: Image Press / BACKGRID/All Over / Vida Press
Dženifera Anistone beidzot pievienojas instagramam, un “Draugu” faniem patīk viņas pirmais ieraksts
Dženifera Anistone.
Slavenības
2019. gada 16. oktobris, 17:48

Dženifera Anistone beidzot pievienojas instagramam, un “Draugu” faniem patīk viņas pirmais ieraksts

Jauns.lv

Holivudas aktrise Dženifera Anistone pievienojusies “Instagram” lietotāju pulciņam un izveidojusi savu kontu. Viņas pirmais ieraksts sildīs sirdis seriāla “Draugi” mīļotājiem. Un daudziem būs interesanti uzzināt, kam jau seko kino dīva…

Aktrise Dženifera Anistone laiku pa laikam devusi faniem cerību, ka izveidos sev kontu kādā no sociālajiem tīkliem, taču līdz šim tas bija tikai pārdomu līmenī. Visbeidzot aktrise “turējusi vārdu” un izveidojusi savu “Instagram” kontu, kas ir pirmais un vienīgais viņas blogs sociālajos tīklos.

Kā pirmo ierakstu viņa publicējusi fotogrāfiju, kurā redzama kopā ar kolēģiem no populārā seriāla “Draugi”, kas šogad atzīmēja 25. gadadienu kopš pirmās sērijas demonstrēšanas TV ekrānos. Tagad vienīgais no “Draugu” aktieriem, kurš nav atrodams vietnē “Instagram”, ir aktieris Metjū Perijs (taču viņam ir savs “Twitter” konts). Tagad soctīklu lietotāji var sekot līdzi visiem saviem iemīļotajiem “Draugu” aktieriem.

“Un tagad mēs esam draugi arī Instagramā. Čau, Instagram,” komentārā pie fotogrāfijas pierakstījusi Anistone.

Dženifera, kuru drīzumā redzēsim “Apple TV+” veidotajā seriālā “The Morning Show” (šī būs aktrises atkalatgriešanās TV ekrānos kopš “Draugu” laikiem), jau ieguvusi vairāk nekā septiņus miljonus virtuālo draugu. Viņa savu “Instagram” kontu izveidojusi tikai otrdienas rītā pēc ASV laika, un sekotāju skaits aug ne tikai pa stundām, bet pa minūtēm. Nelielajā biogrāfijas rindiņā aktrise solās būt ļoti personiska un privāta savos ierakstos. Viņa vēsta: “Mani draugi sauc mani Džena.”

Draudzenes Dženifera Anistone un Kortnija Koksa

gallery icon

Lai gan Džena sociālajos tīklos ir tikai pavisam īsu brīdi, viņa jau pieteikusies sekot 110 citām personībām (arī šis skaitlis aug raiti jo raiti. To skaitā, protams, ir visi seriāla “Draugi” aktieri. Labākā draudzene Kortnija Koksa, Liza Kudrova, Mets Leblanks un Deivids Švimmers ir pirmie, kam aktrise “piesekojusi”. Vēl Anistones virtuālo draugu skaitā ir Rīza Viterspūna, Gvineta Paltrova, Džastins Timberleiks, Džesika Bīla, Nikola Kidmena, Orlando Blūms, Keitija Perija, Roberts Daunijs, Džuliana Mūra, Selēna Gomesa, Dollija Pārtone, Mišela Obama, Leonardo di Kaprio, Opra Vinfrija, Adams Sendlers, Keita Hadsone, Džūlija Robertsa, Džimijs Kimmels, Elena Dedženeresa un daudzi, daudzi citi.

Dženifera Anistone filmas "Mothers Day" pirmizrādes vakarā

Dženiferai Anistonei ir 47 gadi un aizvien nevainojams augums. Ja ir tādas skaistas kājas, kāpēc gan neizvēlēties koķeto mini?!

gallery icon

Starp citu, Dženifera parādījusi, ka netur ļaunu prātu uz savu šķirto vīru aktieri un producentu Džastinu Terū, ar kuru izšķīrās 2017. gadā. Arī viņš ir to cilvēku skaitā, kuram vietnē “Instagram” pieteikusies sekot Anistone.

Dženifera Anistone un Džastins Terū, apmeklējot „Oskara” balvu ceremoniju

gallery icon

Aktrises draugu sarakstā (vismaz pagaidām) nevar atrast viņas bijušos draugus mūziķi Džonu Meijeru un aktieri Teitu Donovanu. Varbūt viņa vēl nav atklājusi, ka šie vīrieši ir atrodami “Instagram”? Kas attiecas uz Dženiferas pašu zināmāko bijušo, tad viņas pirmais vīrs aktieris Breds Pits nav saņēmis draudzības uzaicinājumu pavisam vienkāršu apsvērumu dēļ. Pita sociālajos tīklos nav!

Dženifera Anistone un Breds Pits

Dženifera Anistone un Breds Pits.

gallery icon

Slavenības ierodas uz Dženiferas Anistones 50. dzimšanas dienas ballīti

gallery icon