Madara Biedriņa īsos bruncīšos dodas ballēties. FOTO
Basketbolista Andra Biedriņa sievu Madaru (centrā) kokteiļbāra atklāšanā sagaida tā saimnieks Arnis Bikšus.
Slavenības
2015. gada 8. decembris, 08:38

Madara Biedriņa īsos bruncīšos dodas ballēties. FOTO

Jauns.lv

Sen ballītēs un krogu atklāšanas pasākumos nebija redzēta bijušā basketbolista Andra Biedriņa sieva Madara Biedriņa, kas savulaik bija itin bieža dažāda mēroga tusiņu apmeklētāja.

Pagājušās nedēļas nogalē, kad durvis vēra kokteiļbārs „Melodija”, kas tapis vietā, kur agrāk atradās Bikšus iepriekšējie krogi „Paldies Dievam, piektdiena ir klāt” un „Burkāns”, uz pasākumu ieradās arī Madara ar draugiem. Pirmajā acumirklī retais Biedriņa dzīvesbiedri varēja atpazīt. Īsie bruncīši un koptēls apliecināja, ka Madara aizvien ir lieliskā formā un tas, ka viņa ir divu bērnu māte, neliedz saģērbties seksīgi. Miljonāra sieva neslēpa izbrīnu par lielo uzmanību un fotozibšņiem viņas virzienā un piekrita fotografēties tikai kopā ar savām draudzenēm

Tā līksmība, kuru Madara parasti sagādāja savos slavas gados, gan izpalika. Toni bāra atklāšanā uzņēmās Bikšus ar visu ģimeni, kas uz pasākumu ieradās pilnā sastāvā – Arnis, sieva Santu Didžus, viņu meita Emīlija un dēli Rūdis un Dāvis Ludvigs, kā arī Arņa tēvs Juris. Nebija tā, ka mazie tikai blēņas darīja. Dāvis Ludvigs, piemēram, lika mūziku pie dīdžeja pults, savukārt Emīlija viesus iepazīstināja ar kroga jauno dizainu.

Pasākumu apmeklēja arī uzņēmējs Māris Gavars ar sievu Unu Gavari, radiodīdžejs Gustavs Terzens un citi. Saimnieks no viesiem saņēma veiksmes velējumus biznesā, kā arī neiztika bez dāvanām. Tika saņemti dzērieni, grāmatas un pat puķe ar tādu pašu nosaukumu, kā Bikšus nodēvētais kokteiļbārs.

 

Kasjauns.lv / Foto: Anete Janševica