Maksimu Galkinu vajā maniaks
Pagaidām Maksims Galkins vēl trauksmi neceļ.
Slavenības
2015. gada 8. decembris, 12:48

Maksimu Galkinu vajā maniaks

Jauns.lv

39 gadus vecais humorists, TV zvaigzne un Alla Pugačovas vīrs Maksims Galkins apgalvo, ka baidoties par savu dzīvību.

Maksims Galkins nesen kā saskāries ar agrāk nebijušu problēmu: viņu izseko! Turklāt atklājies, ka izseko jau sen... Vidēja gadagājuma nepazīstams vīrietis novērojot Galkina un viņa ģimenes gaitas jau teju divu gadu desmitu garumā. Bet pavisam nesen šis „stalkeris” nolēmis personīgi iepazīties ar savu elku.

Kādā no balvu ceremonijām, kuru vadīja Galkins, vīrietis viņu uzrunāja un palūdza kopā nofotografēties. Nekā neparasta. Agrāk fani lūdza autogrāfus, tagad sapņo par „selfijiem” kopā ar sabiedrībā labi pazīstamiem cilvēkiem. Taču šis vīrietis sāka spiest Galkinam rokā kādu atslēgu un lūgties, lai TV personība uzdāvinot viņam dzīvokli!

Maksims to visu centās pārvērst kā joku, tomēr ļoti nobijās. Apsardze bija gatava jebkurā brīdī doties palīgā slavenajam humoristam. Tomēr uzbāzīgais fans atkāpās pats. Viņš pēc tam pat dažiem žurnālistiem sniedza nelielas intervijas...

Vīrietis pats atklāja, ka sekojot Galkina gaitām jau no pašas bērnības un sapņojot reiz apmesties vienā mājā ar TV zvaigzni. Viņš paudis savu pārliecību, ka Galkinam un viņa dzīvesbiedrei Allai Pugačovai nevajadzētu lieki tērēties un dārgi maksāt personālam par mājas apsaimniekošanu. Viņš varot absolūti bez jebkādas atlīdzības pildīt viņu mājā dārznieka un santehniķa pienākumus. Vienīgais, kas viņam esot vajadzīgs – būt līdzās iemīļotajam māksliniekam un retu reizi kopā iedzert tēju un mazliet patērzēt. Bet, ja Maksims un Alla nevēloties ņemt viņu darbā, viņš esot gatavs uzcelt sev namiņu līdzās slavenā pāra pilij. Un tad gan viņiem nāksies tikties ar kaimiņu!

Pagaidām Maksim Galkins nav cēlis trauksmi. Iespējams, šie plāni tā arī paliks tikai fana fantāziju līmenī. Taču, ja viņš vēl kaut par soli tuvosies TV zvaigznes ģimenei, Galkins ir gatavs vērsties policijā.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, no Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva