Friskes tēvs ar bandu uzbrucis meitas civilvīram? VIDEO
Pāragri mirušās Krievijas dziedātājas Žannas Firskes tēvs Vladimirs tik ļoti pārdzīvo meitas nāvi, ka cīņā par mazdēlu, draudot un uzbrūkot Žannas dzīvesbiedram Dmitrijam Šepeļevam.
Slavenības
2015. gada 8. decembris, 14:35

Friskes tēvs ar bandu uzbrucis meitas civilvīram? VIDEO

Jauns.lv

Skandāls pērn jūnijā mirušās Krievijas dziedātājas Žannas Friskes ģimenē uzņem aizvien lielākus apgriezienus. Nesaskaņas starp Žannas tēvu Vladimiru Friski un dziedātājas dēla Platona tēvu Dmitriju Šepeļevu ir tik lielas, ka Friskes tēvs ar bandu jau uzbrūkot Šepeļevam.

Krievijas portāla „LifeNews” rīcībā nonākuši videomateriāli, kuri pierādot, ka pērn pāragri mirušās Krievijas dziedātājas Žannas Friskes papucis Vladimirs Friske cīņā par mazdēlu Platonu iesaistījis bariņu ļaužu, kuri esot veikuši „uzlidojumu” Šepeļeva mītnesvietai.

Videonovērošanas kameras fiksējušas, kā bariņš aizdomīga paskata ļaužu, kuru vidū ir arī Vladimirs Friske, vīkstot dūres, ieskrien kādā mājā un pēcāk no tās iznāk, joprojām ar visu savu būtību demonstrējot, ka lietā liekamas dūres. Krievijas medijs ziņo, ka šajā laikā konkrētajā vietā cietis Šepeļevs, kuram uzbrukuši Friskes vadīti, viņam nezināmi ļaudis. Par notikušo Šepeļevs arī esot vērsies policijā.  

Jau iepriekš ziņots, ka Šepeļeva un Friskes seniora attiecības ir kritiskas un briest pamatīga tiesiska villošanās par to, kam jābūt par Platona aizbildni.

Septembrī Krievijas presē parādījās publikācijas, kurās tika minēts, ka Friske Šepeļevam draudējis ar vārdiem: “Īsāk sakot, es tevi nogalināšu!”. Krievijas preses rīcībā esot nonācis arī audioieraksts, kurā dzirdams, kā dziedātājas tēvs draud izrēķināties.

Skaļais tracis noticis kādas daudzdzīvokļu mājas pagalmā - prestižajā Maskavas rajonā Arbatā, kur dzīvo Šepeļevs. Aculiecinieki stāsta, ka vārdu apmaiņa bijusi tik skaļa, ka to dzirdējuši visi, kas tobrīd atradušies tuvumā. Publiskā strīda iemesls bija Dmitrija un Friskes divus gadus vecais dēls Platons, kurš pēc māmiņas pāragrās nāves dzīvo pie tēta.

Platona vectētiņš todien bija aizbraucis pēc mazdēla – Šepeļevs ne tikai atļāva Žannas vecākiem tikties ar Platonu, bet arī neliedza viņu paņemt pie sevis ciemos uz lauku māju Piemaskavā. Taču toreiz Žannas Friskes tēvs uzstāja, lai Šepeļevs dēlu atdod pavisam.

Kā vēsta Krievijas prese, aculiecinieku ierakstā dzirdams, kā 63 gadus vecais Vladimirs Friske neskopojas ar lamuvārdiem znotam un pat izsaka tiešus draudus: “Es tevi nositīšu. Nenoved mani līdz grēkam, citādi, zvēru pie mammas, es tevi nogalināšu!” Turklāt aculiecinieki stāsta, ka dziedātājas tēvs pat vairākas reizes centies iesist mazdēliņa tēvam.

Ģimenes skandāls starp mirušās Žannas Friskes un vecākiem un viņas vīru ilgst jau pusgadu. Pēc dziedātājas nāves viņas tēvs Vladimirs Friske ne reizi vien izteicis pretenzijas pret meitas mīļoto. Viņš domā, ka Dmitrijs ne tikai pieļāvis kļūdas, izvēloties Žannas ārstēšanas metodes, piekrītot pakļaut Žannu eksperimentiem ar vēl nepārbaudītiem medicīniskiem preperātiem, bet arī taisījis sev publicitāti, žurnālistiem atklājot Žannas ārstēšanās vietas. Bet pats galvenais nesaskaņu iemesls ir Platons – pēc Friskes tēva vārdiem Šepeļevs liedzot vecvecākiem tikties ar mazdēlu.

TV raidījumu vadītājs Dmitrijs Šepeļevs arī toreiz vērsās tiesībsargājošajās iestādēs. Toreiz viņš policijā ziņojis arī to, ka strīda laikā Friskes tēvs centies izvilkt no kabatas priekšmetu, kas bijis līdzīgs pistolei, pie tam Vladimirs Friske vairākkārt strīda laikā uzsvēris, ka viņam esot ierocis.

Jezga Maskavas centrā, kurai esot saistība ar ķīviņu par Žannas Friskes dēlu

   

Kasjauns.lv / Foto: ekrānuzņēmums no video, Facebook.com, no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva