Saimniekšova skandalozā Gunda saderinājusies; krāj naudu savu plikumu atpirkšanai. FOTO
Topošā žurnāliste Gunda Jandava līgavaini atrada pēc filmēšanās šovā „Saimnieks meklē sievu”.
Slavenības
2015. gada 8. decembris, 18:21

Saimniekšova skandalozā Gunda saderinājusies; krāj naudu savu plikumu atpirkšanai. FOTO

Jauns.lv

Tikai pirms mēneša noslēdzās populārais TV šovs „Saimnieks meklē sievu”, un viena no tā dalībniecēm – topošā žurnāliste Gunda Jandava (20) jau ir bildināta. Līgavainis gan nav no šova dalībnieku vidus.

Sarunā ar portālu Kasjauns.lv Gunda saka, ka nevēlas neko daudz par ārpus šova iepazīto puisi izpaust, vien  atklāj, ka viņš ir no Ādažiem, viņa hobijs ir hokejs, abi iepazinās un sarakstījās ar sociālā tīkla „Facebook” starpniecību. „Pateicoties šovam, viņš mani ieraudzīja un atrakstīja vēstuli. Uz daudzām vēstulēm, ko saņemu, nemaz neatbildu, bet viņš man ieinteresēja. Tā nu mēs sākām satikties un esmu bildināta,” par pārsteigumiem bagāto dzīvi pēc šova stāsta Gunda. Jautājot, vai saderināšanās nav pārāk sasteigta, ja jau internetā iepazīto puisi zina tikai pāris nedēļas, Gunda atbild, ka viņai dzīvē nav nekādu ierobežojumu un viss, kas notiek, esot uz labu. „Man nav nekādas bremzes. Ja mums kopā ir labi, kāpēc ne? Tas bija negaidīts pārsteigums, bet laimīgie laiku neskaita! Tas gan nenozīmē, ka tuvākajā laikā plānosim kāzas, par tām pagaidām nedomāju, jo prioritāte ir studijas,” saka Rīgas Stradiņa universitātes studente.

Gunda atzīst, ka šova laikā, kad medijos plaši apsprieda viņas un šova saimnieka Ģirta Brumsona attiecības, jauniete jutās kā no „sliedēm izmesta”, bet tagad jau tas viss ir aiz muguras – noklusušas negācijas, un meitene jūtas labi. Kā zināms, pirms mēneša Gunda un Ģirts viens par otru nāca klajā ar saviem vērtējumiem. Gunda Ģirtu vainoja melos un dzeršanā, savukārt Ģirts par meiteni izteicās, ka viņa esot „švilpaste”.

Ar saimnieku Ģirtu gan attiecības nav mainījušās, viņi joprojām nekomunicē. „Par Ģirtu vispār nedomāju. Vienīgais, kas ir manās interesēs, dabūt no viņa gleznas,” saka Gunda. Saimnieks gleznas meitenei nav uzdāvinājis, tāpēc Gunda krāj naudu, lai tās varētu iegādāties savā īpašumā. „Ja viņš vispār pārdos, tad par abām gleznām prasa tuvu pie 1000 eiro. To viņš man skaidri pateica. Manuprāt, viņš ir pārāk augstās domās par sevi, bet naudu krāju, jo nevēlos, lai gleznas būtu pie viņa,” nosaka jauniete.


Kasjauns.lv/ Foto: Juris Vaidakovs, publicitātes, Facebook