68 gadus vecais "The Rolling Stones" mūziķis atkal būs tēvs. Gaidāmi dvīņi
Ronija Vuda trešā sieva Sallija Hamfrisa šobrīd ir trešajā grūtniecības mēnesī. Grupas „The Rolling Stones” pārstāvis apstiprinājis, kā nākamā gada vasarā pārim gaidāmi dvīņi.
Slavenības
2015. gada 9. decembris, 07:26

68 gadus vecais "The Rolling Stones" mūziķis atkal būs tēvs. Gaidāmi dvīņi

Jauns.lv

68 gadu vecumā grupas „The Rolling Stones” ģitārists Ronijs Vuds gatavojas atkal kļūt par tēvu. Viņa trešā sieva ir mātes cerībās. Pārim būšot dvīņi!

Pirms dažiem gadiem mūziķis Ronija Vuda izpelnījās bēdīgu slavu. Viņš bija pametis savu otro sievu, bijušo modeli Džo Vudu, ar kuru laulībā nodzīvojis 23 gadus, lai būtu kopā ar tolaik 19 gadus veco krievu oficianti Jekaterinu Ivanovu. Pārim bija 42 gadu starpība. Skandalozās un plaši apspriestās attiecības izira pēc 18 mēnešiem. Jekaterina vainoja Vudu roku palaišanā, par ko mūziķis arī īslaicīgi arestēts.

2012. gada 21. decembrī pēc pusgadu ilgas draudzības Vuds apprecēja savu 31 gadu jaunāko draudzeni, teātra producenti Salliju Hamfrisu. Grupas „The Rolling Stones” pārstāvis oficiāli apstiprinājis ziņu, ka pārim gaidāms ģimenes pieaugums, kā arī pavēstījis to, ka topošajiem vecākiem 2016. gada jūnijā esot gaidāmi dvīņi. „Lieki teikt, ka viņi ir saviļņoti un bezgala priecīgi par šo brīnišķīgo ziņu,” norādīts paziņojumā.

Lai gan Sallija un Ronijs apprecējās pēc pusgadu ilga romāna, abi viens otru pazina jau deviņus gadus. Abi savulaik iepazinušies „Theatre Royal” aizkulisēs, kur Sallija reiz strādāja.

Kāzas pāris atzīmēja izsmalcinātajā pieczvaigžņu viesnīcā „Dorchester” Londonā. Vedējtēva pienākumus jaunais pāris bija uzticējis dziedātājam Rodam Stjuartam. 

Pēc kāzām Sallija kļuvusi par Ronija četru pieaugušo bērnu pamāti un šobrīd ir arī deviņu mazbērnu omīte.

Nākamā gada jūnijā, kad pasaulē nāks Vuda un Hamfrisas pirmdzimtie, „The Rolling Stones” ģitārists jau varēs lepoties kā sešu bērnu tēvs.

Ronijam un viņa pirmajai sievai Krisijai Faindlejai ir 39 gadus vecs dēls Džesijs, kurš ir 2 gadus vecāks par savu pamāti. Vuda pirmā laulība tika šķirta 1978. gadā. Džesijs ir precējies ar britu TV un radio personību Fērnu Kotonu. Viņi ir vecāki diviem bērniem.

Ar otro sievu Džo Vudu mūziķim ir divi kopīgi bērni – meita Lī (36) un dēls Tairons (30). Ronijs adoptējis arī Džo dēlu Džeimiju (41), kas bija nācis pasaulē viņas iepriekšējās attiecībās. 

Pēc šķiršanās no Džo un vētrainā romāna ar krievu oficianti Jekaterinu Ivanovu, rokerim bija dēka ar 34 gadus vecu brazīliešu modeli Anu Araujo. Pēc šī romāna beigām viņš sāka satikties ar Salliju Hamfrisu.

Atšķirībā no iepriekšējām draudzenēm, Sallija patīk visai kuplajai Vudu ģimenei. Sallija labi satiek ar Ronija meitu Lī, kura ir tikai gadu jaunāka par viņu pašu.

„Mazulis – tas būtu jauki,” pērnā gada jūlijā intervijā izdevumam „Telegraph” izteicās Salija Hamfrisa. „Mēs par to esam ļoti daudz runājuši. Variet viņam pajautāt, atbilde būs: ‘Tas būtu jauki.’”


„Viņš ir tam gatavs. Viņam ir daudz draugu, kas ir gados pavecāki un kam ir mazi bērni. Viņi visi teic, ka tas ir fantastiski un uztur tevī jaunību. Esmu pārliecināta, ka būtu brīnišķīgi, taču nezinu, vai tas notiks. Bet es ceru.”

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press