"Radio Skonto" ballējas ar izrādi par seksu. FOTO
Dziedātāja Olga Rajecka ar savu mīļoto vīrieti Ivo Bankavu ballītē malkoja kokteiļus un mielojās ar gardajām uzkodām.
Slavenības
2015. gada 11. decembris, 16:12

"Radio Skonto" ballējas ar izrādi par seksu. FOTO

Jauns.lv

9. decembra vakarā „Lielajā ģildē” bija manāma īpaša rosība un svinīga atmosfēra. Tur norisinājās „Radio Skonto” kokteiļu vakars ar Valda Meldera vadīto stand-up komēdiju „Sex guru”.

Jau laikus uz ielūgumos norādīto vietu ieradās gan „Radio Skonto” darbinieki, gan aicinātie sadarbības partneri un viesi. Dāmas šim pasākumam bija centušās sapucēties. Kāda izcēlās ar mirdzošu kleitu, kāda ar pārdomātu frizūru un grimu. Kā vienmēr, galants, iznesīgu gaitu, bija mūziķis Dons jeb Artūrs Šingirejs. Daudzi pat mūziķi pirmajā acumirklī nepazina, skūtās galvas dēļ, kura piedevām apgaismojumā burtiski mirdzēja.

Kokteiļpasākumu skaisti saposušies apmeklēja arī grupas „Jumprava” mūziķis Aigars Grāvers ar sievu Aiju Strazdiņu, radio balss Katrīne Pasternaka un citi. Pēc kārtīgas cienāšanās ar mielastu viesi devās novērtēt un kārtīgi izsmieties par pazīstamā „Radio Skonto” programmu direktora, pasākumu vadītāja Valda Meldera varēšanu izrādē „Sex Guru”. Interaktīvajā komēdijšovā tikai pieaugušajiem viņš pavisam atklāti runāja par seksu. Cik bieži jānodarbojas ar seksu? Ko patiesībā vēlas sievietes un ko – vīrieši? Skatītāju zālē visu izrādes laiku skanēja smiekli, gan aplausi.

 

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders