foto: Publicitātes
Noklausies - ģitāras virtuozs Vjačeslavs Mitrohins laiž klajā dziesmu par laimes meklētāju
Vjačeslavs Mitrohins.
Mūzika
2019. gada 18. septembris, 08:25

Noklausies - ģitāras virtuozs Vjačeslavs Mitrohins laiž klajā dziesmu par laimes meklētāju

Jauns.lv

Izcilais mūziķis un ģitāras virtuozs Vjačeslavs Mitrohins, gatavojoties koncertturnejai un jubilejas pasākumiem, laidis klajā video dziesmai "Laimes meklētājs" . Šis ir pirmais ieskats nākamajā gadā gaidāmajiem jubilejas koncertiem "Ceļš uz mājām".

Mākslinieks stāsta, ka kompozīcijas "Laimes meklētājs" melodija tika uzrakstīta vēl pirms dziesmas teksta. "Ilgu laiku nevarēju to pabeigt, jo pietrūka galvenās domas un izjūtas. Gatavojoties nākamā gada koncertiem, mans labs draugs dzejnieks Leons Vītols uzrakstīja tekstu "Laimes meklētājs".  Kad to izlasīju, tad dziesma kā puzle uzreiz salikās galvā un bija tikai jāpieraksta", stāsta Mitrohins.

Mūzikas video režisēja Anna Mitrohina, ideja nāca no dziesmas vārdiem. "Šis ir stāsts par laimes meklētājiem, kas atsāj savas mājas, ģimenes, radus, visu līdzšinējo dzīvi un dodas meklēt laimi citur. Tomēr šai ceļojumā bieži paliek vientuļš. Tādēļ arī video ir redzama tikai viena persona, kas tomēr līdz mūža galam skumst pēc savas zemes. Šīs skumjas ir izteiktas caur dabas skatiem mūzikas video," skaidro Mitrohins, kurš līdztekus gatavošanās procesam nākamā gada jubilejas pasākumiem šā gada oktobra un novembra mēnesī dosies koncertturnejā pa Latvijas pilsētām.