Tā hercogiene Ketrīna īsos svārkos spēlē galda tenisu. FOTO
Hercogiene Ketrīna parādīja iemaņas galda tenisa spēlē.
Slavenības
2015. gada 11. decembris, 18:16

Tā hercogiene Ketrīna īsos svārkos spēlē galda tenisu. FOTO

Jauns.lv

Kembridžas hercogiene Ketrīna (33) kopā ar vīru princi Viljamu (33) piedalījusies gadskārtējā labdarības akcijā, ko rīko Londonas brokeri.

Uz labdarības pasākumu, kas norisinājās Lielbritānijas galvaspilsētas darījumu rajonā, hercogiene Ketrīna ieradās tērpusies zīmola „L.K. Bennett” kostīmā, kas sastāvēja no žaketes un īsiem svārkiem. Izvēloties šādu apģērbu, Ketrīna kārtējo reizi pārkāpusi pērn izteikto karalienes Elizabetes II norādījumu, ka viņai vajadzētu nēsāt garākus svārkus.

Īsāki paliek ne vien Ketrīnas svārki, bet arī viņas skaistie kastaņbrūnie mati. Tagad Ketrīnas vijīgās cirtas sniedzas vien nedaudz zem pleca.

Labdarības akcijas laikā hercogiene un viņas dzīvesbiedrs atbildēja uz tālruņa zvaniem un slēdza darījumus, nauda no kuriem ziedota labdarībai.

Ketrīna ir labi zināma kā liela sporta mīļotāja. Labdarības akcijas laikā viņa nelaida garām iespēju demonstrēt savas iemaņas galda tenisa spēlē. Neraugoties uz to, ka hercogiene bija tērpusies žaketē un īsos svārkos, viņa ņēma rokās tenisa raketi un ļāvās galda tenisa vilinājumam.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press