Britnija Spīrsa parāda nevainojami plakanu vēderu. FOTO
Britnija Spīrsa var lepoties ar ideālu vēderpresīti!
Slavenības
2015. gada 13. decembris, 05:56

Britnija Spīrsa parāda nevainojami plakanu vēderu. FOTO

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa (34) saviem sociālo tīklu sekotājiem parādījusi jaunāko fotogrāfiju, kas uzņemta vannasistabā.

Divu dēlu – Šona Prestons (10) un Džeidena Džeimsa (9) – māmiņa iepozē vannasistabas spoguļa priekšā pidžamas biksēs un īsā topiņā, demonstrējot lapsenes cienīgu šmaugu vidukli un nevainojami plakanu vēderu.

„Gara diena ierakstu studijā, tagad laiks sejas maskai,” popzvaigzne pierakstījusi komentārā pie fotogrāfijas.

Britnija cenšas uzturēt augumu labā formā, jo kopš 2013. gada viņa vairākas reizes nedēļā kāpj uz skatuves Lasvegasā un skatītājus priecē ar savu šovu „Piece Of Me”. Nesen kā popzvaigzne līgumu pagarinājusi un turpinās uzstāties slavenajā Grēka pilsētā līdz pat 2017. gadam.

Britnija izvēlas dažādas metodes, lai uzturētu augumu labā formā. „Es sāku ar 20 minūtes ilgiem intensīviem kardio vingrojumiem. Parasti tā ir skriešana, pēc tam nedaudz pacilāju svarus un ķeros pie izturības vingrojumiem – pumpēšanās un pietupieniem, un noslēdzu visu ar izstaipīšanos,” norāda popzvaigzne. „Man patīk, ka vingrošana sniedz ātrus rezultātus īsā laika posmā,” piebilst Britnija.

Tomēr šie vingrojumi nav vienīgie, ko pilda dziedātāja. „Dejošana ir lielisks kardio treniņš. Grūts un jautrs vienlaikus.”

Tomēr vingrošana ir tikai daļa no viņas lieliskās figūras panākumu atslēgas. Popzvaigzne arī ievēro veselīgu diētu. „Esmu aizrāvusies ar svaigēšanu,” viņa norāda. Īpaši Britnija iecienījusi suši, bet ēdienkartē iekļauts arī daudz augļu. Par savu „mazo grēciņu” Spīrsa atzīst tēju, ko dzer saldinātu.


Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press