Nikolass Keidžs palīdz atrast pazudušu meiteni!
Pazudušās meitenes patēvs pozē ar aktieri Nikolasu Keidžu un plakātu par pazudušo bērnu. Ziņa zibenīgā ātrumā izplatījusies internetā un drīz vien palīdzējusi policijai nākt uz pēdām nolaupītājam.
Slavenības
2015. gada 14. decembris, 15:51

Nikolass Keidžs palīdz atrast pazudušu meiteni!

Jauns.lv

Holivudas aktieris Nikolass Keidžs (51) filmās atveidojis neskaitāmi daudz brašu varoņu. Taču nesen kā aktieris paveicis patiešām īstu varoņdarbu – ar viņa palīdzību atrasta nolaupīta meitene!

15 gadus vecās amerikāņu meitenes vecāki ir pārliecināti, ka pateicoties Nikolasam Keidžam un sociālajiem tīkliem, viņiem izdevies atrast savu bērnu.

15 gadus vecās Aleksas Boroviakas patēvs Britons Remzijs nejauši sastapis slaveno Holivudas aktieri, kurš Ohaio štatā strādājis pie savas jaunākās kinofilmas „Dog Eat Dog”. Remzijs uzrunājis Keidžu un palūdzis kopā nofotografēties, turot rokās plakātu ar paziņojumu par pazudušo bērnu.

Meitene no mājām bija pazudusi trīs nedēļas un aizvien nebija izdevies viņu atrast.

Remzijs ir pārliecināts, ka tieši šī fotogrāfija ar paziņojumu par pazudušo meiteni, kas internetā izplatījās zibens ātrumā, palīdzējusi policijai nākt uz pēdām meitas nolaupītājam.

Aleksa atrasta pie 41 gadu veca vīrieša vārdā Kristofers Šrēders, kurš meiteni turējis gūstā pret viņas pašas gribu. Noziedznieks notiesāts par bērnu pornogrāfiju un nodomu par izvarošanu. Meitene nolaupīta netālu no mājām, kad viņa bija izgājusi pastaigāties ar suni. Pusmāsa vēlāk atradusi četrkājaino ģimenes mīluli klīstam vienu pašu.

Pēc tam, kad vēsts par pazudušo meiteni izplatījās internetā policija nonākusi uz pēdām kādai aizdomīgai mājaslapai, kurā bija tādas rindas kā: „Es neesmu viņu sāpinājis, es to pat nedomāju darīt, bet viņa nebeidz vien raudāt.” Pēc IP adreses policija noteikusi, kur atrodas augšminēto rindu autors un veikusi kratīšanu.

Pusaudze ar Šrēderu iepazinusies kādā no interneta forumiem. Divas nedēļas viņi sarakstījušies. Varasiestādes norāda, ka meitene labprātīgi devusies vīrietim līdzi, bet ātri vien to nožēlojusi. „Kad viņi nonāca uz lielceļa, viņš piespieda meiteni izņemt sim karti no mobilā tālruņa un izmest to pa logu, tāpēc izsekot pazudušo kļuva neiespējami,” norāda tiesnesis Timotijs Makgintijs . „Viņš lieliski zināja, ko dara.”

Meitenes patēvs teic, ka nav sastapis Keidžu kopš tās liktenīgās dienas, bet labprāt izmaksātu krodziņā alu draudzīgajam un izpalīdzīgajam aktierim.

Kasjauns.lv