Eva Longorija paziņo par saderināšanos
Aktrise Eva Longorija teic, ka bildinājums nācis absolūti negaidīti. Viņas mīļotais Hosē Antonio Bastons lūdzis roku brīvdienu laikā Dubajā.
Slavenības
2015. gada 15. decembris, 03:10

Eva Longorija paziņo par saderināšanos

Jauns.lv

Seriāla „Bīstamās mājsaimnieces” aktrise Eva Longorija (40) paziņojusi par saderināšanos ar savu mīļoto vīrieti – Latīņamerikas lielākās mediju kompānijas „Televisa” prezidentu Hosē Antonio Bastonu (47), ar kuru ir kopā divus gadus. Evai šī būs jau trešā laulība.

Ar „Instagram” bloga palīdzību aizvadītajā svētdienā aktrise Eva Longorija visiem faniem un sekotājiem pavēstījusi priecīgos jaunumus par saderināšanos. Evas mīļotais viņu bildinājis brīvdienu laikā Dubajā, pasniedzot gredzenu ar milzu rubīnu.

Vēstot par saderināšanos, Longorija „Instagram” blogā publiskojusi attēlu, kurā laimīgais pāris redzams skūpstāmies. „Ummmm, tas ir noticis... saderināta, Dubajā, laimīga,” klāt pievienotajā komentārā raksta Eva.

Bastons mīļotās roku lūdzi tuksnesī. Attēlā var labi apskatīt gredzenu ar iespaidīgo rubīnu, kas nu rotā Longorijas zeltnesi.

Apvienotajos Arābu Emirātos pāris bija ieradies, lai apmeklētu Dubajas starptautisko filmu festivālu un tā ietvaros notiekošos „Global Gift Gala” pasākumu. Vēl dienu pirms saderināšanās pāris viesnīcā „Four Seasons Hotel” kopīgi pozēja fotogrāfiem uz sarkanā paklāja. Eva bija tērpusies baltā pērlītēm izšūtā kleitā, bet viņas topošais līgavainis elegantā smokingā ar tauriņu.

Eva teic, ka bildinājums nācis ļoti negaidīti un bijis ļoti liels pārsteigums. Vēl pērn aktrise izslēdza pat iespēju, ka varētu trešo reizi doties pie altāra. „Tuvākajā laikā neplānoju ne laulību, ne bērnus,” kādā no intervijām aizvadītajā gadā norādīja aktrise. Taču viņa atzina, ka ar Hosē jūtas laimīgāka nekā jebkad. „Esmu patiesi iemīlējusies. Katrs brīdis ko varam pavadīt kopā, ir kā svētība,” norādīja aktrise. „Cilvēki vēlas izdibināt laba izskata noslēpumus, taču tādu nav. Esmu iemīlējusies, tā ir atbilde. Nevienam nav noslēpums, ka rūpējos par sevi. Es ievēroju veselīgu diētu un vingroju.”

Eva četrus gadus bija precējusies ar basketbolistu Toniju Pārkeru, bet 2011. gadā šo laulību šķīra vīra neuzticības dēļ. Laika posmā no 2002. gada līdz 2004. gadam aktrise bija precējusies ar kolēģī aktieri Taileru Kristoferu.

 

Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press