Primadonnas Allas Pugačovas dvīņi krietni paaugušies
Maksims Galkins ar dēlu Hariju un Alla Pugačova ar mietu Elizabeti.
Slavenības
2015. gada 15. decembris, 05:35

Primadonnas Allas Pugačovas dvīņi krietni paaugušies

Jauns.lv

Uz Krievijas estrādes karaļa Filipa Kirkorova meitas Allas Viktorijas četru gadu jubilejas svinībām primadonna Alla Pugačova ieradās ar vīru un slavenajiem dvīņiem.

Lai arī Allai Viktorijai dzimšanas diena bija jau 26. novembrī, varena ballīte kādā no slavenākajiem Maskavas restorāniem notika 6. decembrī. Uz svinībām bija aicināti tikai paši tuvākie radi un draugi ar bērniem, bet tāpat viesu sanāca krietns pulciņš. Protams, ka ballē klāt bija gaviļnieces brālis Martins, vectēvs Bedross Kirkorovs, kā arī Filipa bijusī sieva Alla Pugačova ar tagadējo vīru Maksimu Galkinu un saviem dvīņiem – divus gadus vecajiem Elizabeti un Hariju. Liela uzmanība tika veltīta arī viņiem, jo Alla ar savu ģimeni diezgan reti iziet sabiedrībā. Viesi atzina, ka Pugačovas jaunākās atvases krietni pastiepušās augumā un no skata ir ļoti simpātiskas būtnes.

Balles tēma bija pasaka „Skaistule un briesmonis”, jo Alla Viktorija burtiski dievinot tās galveno varoni Bellu, un estrādes zvaigzne šajā dienā bija gatavs izpildīt jebkuru meitas iegribu. Svinību vieta bija izdaiļota ar rozā un ceriņkrāsas baloniem. Zāles vidū bija izvietota spēļu pils ar jubilāres iniciāļiem, bet viesus izklaidēja princešu tērpos ģērbtas jaunkundzes. Vakara kulminācijā pasniedza trīsstāvu torti. Arī to slavenais konditors Renats Agzamovs bija darinājis pēc pasakas motīviem.

 

Kasjauns.lv / Foto: Instagram