foto: Mārtiņš Ziders
Bokseris Kristaps Zutis - atklāti par kaušanos ar Endziņu un "klauniem", kas trenējas viņa sporta zālē
Kristaps Zutis.
Slavenības
2019. gada 26. augusts, 12:20

Bokseris Kristaps Zutis - atklāti par kaušanos ar Endziņu un "klauniem", kas trenējas viņa sporta zālē

Žurnāls "Kas Jauns"

Pārdaugavā ir kāda populāra vieta, kur vienkopus var sastapt daudzas Latvijas slavenības – sporta, teātra, mūzikas un šovbiznesa zvaigznes. Tas ir klubs, pēc kura apmeklējuma nemoka paģiras.

Runa ir sporta klubu "TM Sporta studija", kurā līdzās profesionāliem bokseriem un pavisam vienkāršiem veselīga dzīvesveida entuziastiem savu fizisko sagatavotību uzlabo, kā arī boksā un kikboksā trenējas gan aktieri Lauris Dzelzītis, Dainis Grūbe, gan aktrises Dārta Daneviča, Ilze Ķuzule-Skrastiņa, gan mūziķis Renārs Kaupers, gan supermodele Karlīna Caune, gan TV raidījumu vadītāja Dagmāra Legante, gan šovmenis Jānis Skutelis, gan sportisti – tenisiste Aļona Ostapenko, pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs, svarcēlāja Rebeka Koha, Latvijas hokejisti Rolands Ķēniņš, Roberts Bukarts un citi.

Dailes teātra aktieri vicina dūres boksa treniņā

Dailes teātra aktieri Dainis Grūbe, Lauris Dzelzītis un Ilze Ķuzule-Skrastiņa boksa treniņā.

gallery icon

Šajā klubā no liekā svara atbrīvojas arī TV3 raidījuma "Bez tabu" runasvīrs Juris Šteinbergs, boksā trenējas Kaspars Kambala. Šis ir tas pats sporta klubs, kurā tika pārmācīts tā sauktais viltus ziņu tēvs Niks Endziņš un no kura ar skandālu aizgāja tā līdzdibinātājs Arnis Ritenieks, daudzus no sporta kluba apmeklētājiem nosaucot par klauniem. Kas šī ir par vietu, par kuru šovasar tik daudz runāts un kas agrāk bija pazīstama kā "A.R. sporta studija"?

Nākamā lapa: Divu bokseru strīds