Farels Viljamss pārdod dzīvokli un dāvina ierāmētu Maikla Džeksona interviju. FOTO
Farels Viljamss šo „penthouse” dzīvokli iegādājās 2007. gadā par 12.5 miljoniem ASV dolāru, taču pārdod viņš to par 1.6 miljoniem lētāk. Neierasti superzvaizgnēm.
Slavenības
2015. gada 17. decembris, 18:45

Farels Viljamss pārdod dzīvokli un dāvina ierāmētu Maikla Džeksona interviju. FOTO

Jauns.lv

Mūziķis Farels Viljamss (42) nolēmis pārdot savu „penthouse” dzīvokli, kas atrodas kādā no Maiami daudzstāvu celtņu augšējiem stāviem. Viņš par īpašumu prasa 10.9 miljonus ASV dolāru.

Dziedātāja un komponista Farela Viljamsa dzīvoklis aizņem divus mājas augšējos stāvus. Tajā ir piecas guļamistabas un sešas vannasistabas. Īpašums kopumā aizņem vairāk nekā 800 kvadrātmetru. Farels šo dzīvokli iegādājās 2007. gadā, par to samaksājot 12.5 miljonus ASV dolāru. Vairums slavenību esošo īpašumu pārdod ievērojami dārgāk nekā iztērējuši to nopērkot, taču Viljams savu mājvietu nolēmis pārdot par 1.6 miljoniem lētāk. Turklāt mūziķis atstāj nākamajam pircējam arī „daļiņu no sevis”. Farels ir liels animācijas seriāla „Family Guy” fans un telpas rotā mākslas darbi ar šīs multfilmas varoņiem. Savukārt viesistabas sienu grezno ierāmēta intervija, ko savulaik viņš sniedzis popmūzikas karalim Maiklam Džeksonam.

Farela dzīvoklī ir greznas kāpnes un plaši logi, kas sniedzas no griestiem līdz pat grīdai. No šī īpašuma paveras 360 grādu panorāma uz Maiami pilsētu un ir redzams arī Atlantijas okeāns.

Dzīvokļa centrālo daļu rotā caurspīdīgs kupols, caur kuru redzamas debesis.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press