foto: Instagram
Nikija Hiltone savai trīs gadus vecajai meitai dzimšanas dienā sarīko tematisku cūciņas Pepas ballīti
Nikija Hiltone 3 gadus vecajai meitai sarīkojusi neaizmirstamu rozā ballīti.
Slavenības
2019. gada 15. augusts, 11:45

Nikija Hiltone savai trīs gadus vecajai meitai dzimšanas dienā sarīko tematisku cūciņas Pepas ballīti

Jauns.lv

Kad runa ir par dzimšanas dienas ballītēm, sabiedrības dāmas Parisas Hiltones jaunākā māsa Nikija Hiltone Rotšīlda ir gandrīz nepārspējama. It īpaši, ja ballīte jārīko kādai no abām viņas meitām. Nikijas vecākā meita Lilija Greisa nesen atzīmējusi trešo dzimšanas dienu.

Nikijas Hiltones vecākās meitas jubileja “Instagram” bildītēs

gallery icon

Sabiedrības dāma Nikija Hiltone (35) sociālajos tīklos padalījusies ar fotogrāfijām no vecākās meitas Lilijas Greisas trešās dzimšanas dienas ballītes, ko māmiņa bija ieturējusi rozā toņos un tematiski veltījusi meitas iemīļotajai varonei cūciņai Pepai.

Nikija Hiltone Rotšīlda un viņas meitas

gallery icon

Mazās gaviļnieces dzimšanas dienas ballīte sarīkota vecvecāku (Nikijas un Parisas vecāku) 10 miljonu dolāru vērtajās mājās Belēras rajonā Losandželosā. Lilijas Greisas dzimšanas dienā māja bija pārvērsta rozā brīnumzemē.

View this post on Instagram

Peppa 🐷 party time! 🎈🎈🎈🎈

A post shared by Nicky Rothschild (@nickyhilton) on

Māmiņa Nikija un jubilāre abas bija ģērbušās vienādās rozā kleitās ar mežģīnēm. Hiltone savu koptēlu papildinājusi ar šosezon tik aktuālajām pilnzoles kurpēm ar slēgtajiem purngaliem, kādas iecienījusi Kembridžas hercogiene Ketrīna un sabiedrībā redzēta arī Saseksas hercogiene Megana.

Nikija bija viegli ieveidojusi matus un meitas ballītei izvēlējusies dabīgu grimu.

Nikijas Hiltones un Džeimsa Rotšīlda kāzas

gallery icon

Hiltone nebija žēlojusi līdzekļus, lai izrotātu telpas par godu meitas triju gadu jubilejai.

Viesistabas griestus rotāja daudz jo daudz balonu. Telpā bija novietots arī balons cipara “3” formā. Sienu rotāja burtu virtene ar novēlējumu “daudz laimes dzimšanas dienā”, bet visā istabā bija izkārtoti dažādu lielumu baloni cūciņas Pepas izskatā. Un ne tikai baloni. Bija arī cūciņas Pepas kūciņas, konfektes un makarūni.

foto: Instagram
Pepas našķi.

Lilijas Greisas ballīti apmeklēja viņas vecvecāki Keitija un Riks Hiltoni, kā arī tante Kailija Ričardsa. Mazās gaviļnieces dēļ viņa bija “aizmirsusi” par neseno strīdu ar Keitiju Hiltoni. Pieaugušo nesaskaņu dēļ nesarūgtināja bērnu, neierodoties uz ballīti.

foto: Instagram
Lilija Greisa ar vecmāmiņu Keitiju Hiltoni.

Sociālajos tīklos publiskotajās fotogrāfijās nekur nav manāms Nikijas vīrs un Lilijas Greisas tētis Džeimss Rotšīlds, Nikijas māsa Parisa un brāļi Barons un Konrāds.

Lilija Greisa pat saņēmusi sveicienu no pašas cūciņas Pepas, apsveikumu Nikijas “Instagram” profilā ierakstījis oficiālās lapas pārstāvis.

foto: Instagram

„Hilton” mantiniece un miljardieru Rotšīldu klana vedekla Nikija Hiltone ir mamma divām meitām. Teodora „Tedija” Merilina ir pusotru gadu veca, bet Lilija Greisa Viktorija tikko kā nosvinējusi trešo dzimšanas dienu. Portālam „people.com” Nikija pastāstījusi par dzemdību pieredzi. Viņa atzīst, ka sākotnēji ļoti baidījusies no dzemdībām, tās bijušas viņas vislielākās bailes. Taču bailes izplēnējušas, kad viņa saskatījusi, cik skaists un brīnumains ir šis piedzīvojums - bērna nākšana pasaulē.

„Tas nav tik biedējoši,” apliecina 35 gadus vecā Nikija Hiltone Rotšīlda. „Dzemdības un zobārsta apmeklējums ir divas lietas, kas mani dzīvē biedē visvairāk, un es biju ļoti nobijusies. Taču notiekošais nebija biedējošs.”

„Dzemdības ir skaista pieredze, turklāt tās taču beidzas,” skaidro Nikija. „Un tad tu jau rokās turi skaistu bērniņu.”