foto: Publicitātes
Noskaties - grupa "Līvi" klajā laiž savas jaunās balādes videoklipu
Mūzika
2019. gada 14. augusts, 15:45

Noskaties - grupa "Līvi" klajā laiž savas jaunās balādes videoklipu

Jauns.lv

Grupa “Līvi” publiskojusi jaunu videoklipu - tas tapis dziesmai “Kad aizeju ar draugiem”, kas ir no viņu jaunākā albuma "Pluss Mīnuss”.

Šī gada maijā pēc 15 gadu pārtraukuma klajā nāca jauns leģendārās latviešu grupas “Līvi” studijas albums "Pluss Mīnuss", kurā iekļautas 10 jaunas Ainara Virgas dziesmas.

Viena no smeldzīgākajām dziesmām šajā albumā ir lēnā un plūstošā balāde “Kad aizeju ar draugiem” - ar paša Ainara Virgas vārdiem. Dziesmu ierakstīja Mārtiņš Burkevics, bet miksēja Krišjānis Geidāns. Basa partiju iespēlēja Skrips.

Kā informē izdevējsabiedrība "MicRec", šobrīd tas esot aktuālākais albuma singls, tāpēc tam izveidots arī videoklips. Video autors ir pieredzējušais video producents Igors Linga. Klips filmēts Latvijas 1. Rokkafejnīcā Rīgā un klipā bez grupas dalībniekiem piedalās arī leģendārās latviešu aktrises Veras Singajevskas mazmeita Anna Nele Āboliņa.

“Es, rakstot šo dziesmu, iedvesmojos no "Queen". Bet dziesmas stāsts un vārdi, tas ir mans veltījums manai sievai Anijai. Tie vārdi ir “iz dzīves”. Es domāju, ka gandrīz katrs, kurš dzīvojis pārī (laulībā vai nē), var šos vārdus tā vai citādi kaut mazliet associēt arī ar sevi," saka Ainars Virga.