foto: RICHARD YOUNG/REX/ Vida Press
Kellijai Osbornai mīlestībā neveicas - viņa izšķīrusies no kārtējā drauga
TV personība Kellija Osborna un modelis Džimijs Q.
Slavenības
2019. gada 15. augusts, 14:40

Kellijai Osbornai mīlestībā neveicas - viņa izšķīrusies no kārtējā drauga

Jauns.lv

Rokera Ozija Osborna meitai realitātes šova zvaigznei Kellijai Osbornai mīlas dzīvē neveicas. Vairākkārt šķitis, ka viņa beidzot atradusi savu laimi un drīz svinēs kāzas, bet tad attiecības negaidīti izirušas. Nesen mis Osborna atkal kļuvusi par brīvu sievieti.

34 gadus vecā TV personība Kellija Osborna gada sākumā uzsāka romantiskas attiecības ar modeli Džimiju Q. Jau pirmajos attiecību mēnešos pāris bija tik pārliecināts par savām jūtām, ka neslēpa tās no plašākas sabiedrības. Kellija un Džimijs kopā apmeklējuši vairākus saviesīgus pasākumus, to skaitā Čelsijas ziedu izstādi un Londonā notikušo geju un lesbiešu balvu ceremoniju „LGBT Awards”. Taču nule kļuvis zināms, ka TV personības un modeļa romantiskās attiecības izirušas. Viņi vairs nav pāris.

Kellija Osborna un Džimijs Q

gallery icon

Britu laikraksts „The Sun” informē, ka pāris izšķīries aizvadītajā mēnesī, saspringto darba grafiku dēļ nespējot rast laiku, kad būt kopā.

„Kellija un Džimijs sākotnēji izskatījās ļoti saderīgs pāris un ļoti iemīlējies,” norādījis kāds vārdā nenosaukts paziņa. „Diemžēl pēdējos attiecību mēnešos viņi sāka aizvien biežāk strīdēties. Viņi saprata, ka ir jāiet šķirtus ceļus, jo katrs vēlējās savā dzīvē ko pilnīgi pretēju.”

Par spīti sliktajām ziņām mīlas dzīvē, Kellija ir visnotaļ pozitīvi noskaņota. Aizvadītajā nedēļā viņa nosvinējusi divu gadu jubileju, kopš ir brīva no alkohola atkarības.

„Es šorīt pamodos pateicības pārpilna,” lepna par pašas panākumiem, savā „Instagram” profilā rakstīja Osborna. „Es pat nevaru vārdos izteikt, cik ļoti mana dzīve mainījusies pēdējos divos gados.”

„Paldies draugiem un ģimenei, kas mani šajā ceļā atbalstījuši. Es jūs visus ļoti mīlu.”

Kellija Osborna geju praidā Ņujorkā

Kellija Osborna geju praidā Ņujorkā.

gallery icon

Kellija Osborna ar tēvu Oziju Osbornu

TV personība Kellija Osborna ar tēvu, grupas „Black Sabbath” līderi Oziju Osbornu

gallery icon

Ozijs Osborns ar bērniem jaunībā

gallery icon