61 gadu veca supermodele parāda augumu peldkostīmā. FOTO
Kristija Brinklija brīnišķīgi izskatās pludmalē.
Slavenības
2015. gada 30. decembris, 15:11

61 gadu veca supermodele parāda augumu peldkostīmā. FOTO

Jauns.lv

Modes industrijas veterāne modele Kristija Brinklija (61) svētku brīvdienās devusies uz Tērksu un Kaikosu salām Karību jūrā.

Brīvdienās uz siltajām zemēm modele Kristija Brinklija devusies kopā ar diviem no saviem trim bērniem – 29 gadus veco meitu Aleksu un divdesmitgadīgo dēlu Džeku. 61 gadu vecā modele ir aktīva sociālo tīklu lietotāja un faniem visā pasaulē jau parādījusi vairākas fotogrāfijas no atpūtas brauciena. Vienā no attēliem Kristija redzama pludmalē īsā topiņā ar garajām piedurknēm un bikini biksītēs. Lai pasargātu sejas ādu no kaitīgās ultravioleto staru ietekmes, Brinklija ne tikai lieto saules aizsargkrēmu, bet galvā liek arī salmu cepuri. Fotogrāfijā modele redzama sēžam uz sērfošanas dēļa ar airi klēpī. Acīmredzot šādā tērpā viņa nodarbojas ar tā dēvēto „SUP” jeb „stand up paddle boarding”: stāvot kājās uz liela sērfa dēļa, to dzen uz priekšu ar aira palīdzību.

„Nodarbojoties ar sportu ūdenī vai peldoties ir ļoti svarīgi parūpēties par ādu,” Kristija dalās ar saviem skaistuma noslēpumiem. „Pirms došanās uz pludmali es seju un augumu ieziežu ar saules aizsargkrēmu.”


Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press