Pavisam neparasts vīrietis 43 gadu vecumā zaudēs nevainību. VIDEO
Attēlā no kreisās: seksuālo brīvību aktīviste, prostitūta Šarlote, ar kuru Mohameds zaudēs nevainību, mīlējoties pirmo reizi mūžā.
Trakā pasaule
2016. gada 4. janvāris, 07:44

Pavisam neparasts vīrietis 43 gadu vecumā zaudēs nevainību. VIDEO

Jauns.lv

"Esmu gaidījis šo brīdi gana ilgi. Tas būs lielisks jaunā gada iesākums," britu tabloīdam "The Sun" teic Mohameds Abads. Viņam ir 43 gadi, un kopš nelaimes gadījuma agrā bērnībā Mohameds dzīvoja bez dzimumlocekļa. Tagad viņam ir mākslīgais loceklis, ar kuru iespējams pat sekss.

Mohamedam bija 6 gadi, kad viņa vīrišķība tika iznīcināta satiksmes negadījumā uz ceļa - puisēnu aizķēra braucošs auto, viņš zem tā iestrēga un tika vilkts pa asfaltu savus 500 metrus. Nelaimē zēns zaudēja dzimumlocekli, sēkliniekus un daļu augšstilba. Visu līdzšinējo mūžu Mohameds varējis urinēt, taču intīmo tuvību ar sievieti nepazina, - gluži vienkārši nebija orgāna, kur erekcijai iestāties.

Edinburgā dzīvojošais vīrietis jau 2012.gadā tika "aprīkots" ar uzparikti, kas izskatījās kā dzimumloceklis un ar kuru varēja pačurāt un pat ejakulēt, taču stabilu erektilo funkciju viņš ieguva vien pērnā gada jūlijā. Peņa āda ņemta no paša Mohameda rokas, un tagad par to atgādina sarētojis kreisās rokas apakšdelms. Mohameda loceklis ir 20 centimetru garš, un viņš pats var regulēt, kad erekcijai iestāties un kad to apturēt, ļaujot dzimumloceklim atgriezties miera stāvoklī. Tas viss ir ķirurgu brīnumu darbs, par savu dzīvi teic visnotaļ klusais un noslēgtais Mohameds.

Jau nākamajā nedēļā viņam paredzēts pirmais reālais sekss mūžā. Pirms tas vēl noticis, par pašu faktu ziņo visai ietekmīgi britu mediji. Patlaban Abada kungam ir "randiņu periods" ar prostitūtu un brīvās mīlestības aktīvisti Šarloti Rouzu (35), ar kuru jau ieturētas vakariņas restorānā Londonā. Rouza neslēpj, ka ir īpaši gandarīta, ka Mohameda izvēle kritusi tieši par labu viņai. Šarlote Rouza lokāli zināma ne tikai kā mīlas priesteriene, bet arī politiķe liberālo demokrātu pusē, viņa iepriekš nodarbojusies ar seksuālās izglītības jautājumiem skolās, kā arī cīnījusies par plašākām tiesībām cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.

Kad un kur Mohameda ilgi gribētā nevainības zaudēšana notiks, pagaidām nav zināms.

Cita starpā, Mohameds Abads pat bija precējies, taču sieva viņu pirms diviem gadiem pameta. Mohameds stāsta, ka savu nopietno "defektu" no bijušās sievas slēpis līdz pat kāzu naktij, kad viņa ieraudzīja mīļotā nelaimi. "Sievai vienkārši apnika gaidīt, kamēr atrisinu savu problēmu un varētu mīlēties un radīt bērnus," viņš saka.

Mohameds Abads stāsta, kā darbojas viņa jaunais dzimumloceklis:


Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no "Mail Online"