foto: SplashNews.com/ Vida Press
Apprecējusies Monako princeses Greisas Kellijas mazmeita Šarlote
Šarlote Kaziragi un Dimitrijs Rassams Rožu ballē Monako šā gada martā.
Slavenības
2019. gada 4. jūnijs, 06:32

Apprecējusies Monako princeses Greisas Kellijas mazmeita Šarlote

Jauns.lv

Monako princeses Greisas Kellijas mazmeita Šarlote Kaziragi (32) aizvadītajā sestdienā teikusi jāvārdu franču filmu producentam Dimitrijam Rassamam (37). Pāris, kuram ir kopīgs dēls Baltazārs, kāzas svinējis Monako prinča pilī.

Kāzu ceremonijai Hanoveres princeses Karolīnas meita un princeses Greisas Kellijas mazmeita Šarlote Kaziragi bija izvēlējusies modes nama „Saint Laurent” kleitu, bet banketam sarūpējusi otru tērpu, ko darinājis modes nams „Chanel”.

Hanoveres princeses Karolīnas meita Šarlote Kaziragi, kurai nav princeses titula, apprecējusies ar franču filmu producentu Dimitriju Rassamu. Pārim ir septiņus mēnešus vecs kopīgs dēls Baltazārs, kā arī katram no viņiem ir vēl pa vienam bērnam, kas nākuši pasaulē abu iepriekšējās attiecībās. Visi trīs jaunā pāra bērni bija klāt vecāku kāzu ceremonijā.

Civilā laulību ceremonija notika Monako prinča pilī, kur 1956. gadā salaulājās arī princis Renjē un aktrise Greisa Kellija, kas pēc kāzām ieguva princeses titulu.

Laulību ceremonijai līgava Šarlote izvēlējusies modes nama „Saint Laurent” mini kleitu. Pelēkā brokāta tērpu speciāli modes namam „Saintu Laurent” radījis dizainers Antonijs Vakarello. Tērps bija rotāts lielām dekoratīvām bantēm. Ar kāzu fotogrāfiju sociālajos tīklos padalījusies arī jaunā sieva Šarlote Kaziragi.

Banketam Šarlote izvēlējusies ļoti greznu tērpu ar korsetes augšdaļu, ko darinājis modes nams „Chanel”. Līgavainis bija ģērbies pieskaņotā baltā smokingā.

View this post on Instagram

#charlottecasiraghi 😍 #dimitrirassam

A post shared by Charlotte Casiraghi (@charlottexcasiraghi) on

Saskaņā ar izdevuma „Brides” rīcībā esošo informāciju, svinības notikušas „Monte Carlo Beach Hotel” viesnīcā.

Slavenību žurnāls „People” informē, ka Rassams un Kaziragi esot „pazīstami jau labu laiku”, paskaidrojot, ka viņu draudzība ilgstot daudzu gadu garumā. Romantiskas attiecības pārim uzplauka 2016. gada Ziemassvētku laikā Parīzē. Īsi pirms tam Šarlote bija sarāvusi attiecības ar itāliešu filmu režisoru Lamberto Sanfelisu.

foto: Vida Press
Monako princis Rainers un princese Greisa Kellija kāzu dienā 1956. gadā.

Kaziragi un Rassama attiecības bijušas visnotaļ vētrainas, vēl šā gada janvārī, kad abu kopīgajam bērnam bija tikai divi mēneši, Šarlote paziņoja par saderināšanās atsaukumu.

Šarlote Kaziragi un Dimitrijs Rassams saderinājās aizvadītā gada martā Rožu ballē Monako. Abu pirmais kopīgais bērns dēls Baltazārs pasaulē nāca 2018. gada 23. oktobrī un svēra 3,2 kilogramus.

Šarlote Kaziragi ar līgavaini Rožu ballē Monako

Šarlote Kaziragi ar līgavaini Rožu ballē Monako.

gallery icon

Tā kā bērna pasaulē nākšanas brīdī vecāki nebija precējušies, viņš netika ierindots Monako troņmantinieku rindās, lai gan Šarlote ir vienpadsmitā rindā uz karalistes troni.
Pēc Baltazāra nākšanas pasaulē izskanēja viedoklis: ja vecāki tomēr apprecētos, bērnu iekļautu troņmantinieku rindās.

Šarlote Kaziragi

Šarlote Kaziragi.

gallery icon

Baltazārs ir Šarlotes otrais bērns. Viņa ir mamma arī piecus gadus vecam dēlam Rafaelam, kura tēvs ir viņas bijušais draugs Geds Elmalehs. Pāris izšķīrās 2015. gada jūnijā. Rafaels nav ierindots Monako troņmantinieku rindā.

Gandrīz princese Šarlote Kaziragi

gallery icon

Dimitrijam ir arī astoņus gadus veca meita Darja, kura nākusi pasaulē viņa iepriekšējā laulībā ar krievu modeli Mašu Novoselovu. Pāris izšķīrās 2016. gadā.

Princese Greisa Kellija kāzu dienā

Princese Greisa Kellija un Monako princis Rainers kāzas svinēja 1956. gada 19. aprīlī. Princese bija tērpusies modes nama „Dior” darinātā ...

gallery icon

Princese Greisa Kellija ar bērniem

Monako princis Renjē un princese Greisa Kellija kļuva par trīs bērnu vecākiem: princeses Karolīnas, prinča Alberta un princeses Stefānijas.

gallery icon