foto: BACKGRID/ Vida Press
Tā tagad izskatās sieviešu elks Ridžs Foresters jeb aktieris Rons Moss no „Hameleonu rotaļām”
Šā gada 4. martā aktieris Rons Moss nosvinēja savu 67. dzimšanas dienu. 25 no savas dzīves gadiem viņš veltījis Ridža Forestera lomai seriālā „Hameleonu rotaļas”.
Slavenības
2019. gada 2. jūnijs, 12:09

Tā tagad izskatās sieviešu elks Ridžs Foresters jeb aktieris Rons Moss no „Hameleonu rotaļām”

Jauns.lv

Aktieris Rons Moss (67), kuram pasaules slavu atnesa Ridža Forestera loma seriālā „Hameleonu rotaļas” („The Bold and the Beautiful”), nesen manīts brīvdienās Milānā kopā ar sievu Devinu Devaskesu.

Rons Moss ar sievu Milānā

gallery icon

„Hameleonu rotaļu” zvaigzne Rons Moss atpazīts Milānas ielās Itālijā, kur nesen devies kopā ar sievu Devinu Devaskesu un ģimenes četrkājaino mīluli. Sunīti Devaskesa nesa somā uz pleca.

"Hameleonu rotaļu" Ridžs jeb aktieris Rons Moss

gallery icon

Populārajā seriālā Rons Moss spēlējis lielāko daļu savas radošās karjeras. No 1987. gada līdz 2012. gadam viņš iejutās Ridža Forestera lomā. Taču no Ridža tēla viņam tā arī nav izdevies atbrīvoties, īpaši Austrālijā, kur viņu aicina un gaida ciemos. Fanu tūkstoši tur aktieri mīl pat vairāk nekā Amerikā.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Rons Moss ar sievu Devinu Devaskesu Milānas ielās šā gada maijā.

Moss savas slavas virsotnē apprecējās ar amerikāņu aktrisi Šariju Šatuku, ar kuru laulība ilga no 1990. gada līdz 2002. gadam. 2009. gadā viņš apprecējās otro reizi. Aktiera izredzētā bija "Playboy '85" modele Devina Devaskesa. Ar viņu Moss ir kopā arī tagad. Bērnu aktierim nav.

foto: M. Angeles Salvador/MEGA / Vida Press
Rons Moss ar sievu Venēcijas kinofestivālā 2018. gadā.

Ronu Mosu jau kopš bērnības saista ne tikai teātris, bet arī rokmūzika. 11 gadu vecumā viņš sāka mācīties spēlēt bungas, ģitāru un basģitāru. 1976. gadā viņš nodibināja savu grupu „Player”. Rons Moss ar grupu pirms 13 gadiem ir devies plašā turnejā pa Austrāliju, bet 2014. gadā kopā ar savu grupu „Player” nofilmējies vienā no seriāla „General Hospital” sērijām.

"Hameleonu rotaļu" Brūka jeb aktrise Ketrīna Kellija Longa

gallery icon

"Hameleonu rotaļu" Ēriks Foresters jeb aktieris Džons Makuks

gallery icon

"Hameleonu rotaļu" Teilore jeb aktrise Hantere Tailo

gallery icon

"Hameleonu rotaļu" Kerolaina jeb aktrise Džoanna Džonsone

gallery icon