foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Evija Skulte jau pirms pusgada bildināta, bet kāzu nav
Janvārī aktrise atklāja, ka viņas mīļotais, grāmatu izdevējs igaunis Aimurs Krūse, Vecgada vakarā izteicis bildinājumu, un palepojās ar saderināšanās gredzenu.
Slavenības
2019. gada 3. jūnijs, 06:28

Evija Skulte jau pirms pusgada bildināta, bet kāzu nav

Ieva Valtere

Žurnāls "Kas Jauns"

Aktrise Evija Skulte (44), kas pirms pusgada pieņēma mīļotā igauņa saderināšanās gredzenu, žurnālam "Kas Jauns" atklājusi, ka šovasar kāzu, visticamāk, nebūs.

To, ka drīzumā varētu būt gaidāmas kāzas, Evija Skulte publiski darīja zināmu janvārī – intervijā telekanāla "STV Pirmā!" raidījumam "Starp mums runājot". Aktrise atklāja, ka viņas mīļotais, grāmatu izdevējs igaunis Aimurs Krūse, Vecgada vakarā izteicis bildinājumu, un palepojās ar saderināšanās gredzenu.

Evija Skulte ar savu mīļoto Aimuru Krūsi

Evija Skulte ar savu mīļoto Aimuru Krūsi.

gallery icon

Lai arī aktrise bildinājumam bijusi gatava, par ko viņai jau kādu laiku iepriekš „ziņojusi” sievišķīgā intuīcija, vienalga bijusi pārsteigta. „Mēs bijām ārpus Latvijas, kalnos, kur saule... Skaisti uz soliņa apsēdāmies, man pat nebija nojausmas,” īpašo dzīves mirkli raidījumā atminējās Skulte. Viņa arī pastāstīja, ka Aimuram šis bijis sarežģīts solis, jo saderināšanās gredzenu viņš sniedzis pirmo reizi, lai gan jaunībā precējies esot bijis.

Pagājušajā mēnesī Evija, tērpusies augumam piegulošā mini kleitiņā, žilbināja TV3 seriāla "Viņas melo labāk" jaunās sezonas atklāšanā, kurā varēja pārliecināties, ka viņas atveidotā Marta arvien būs galvenā intrigu pinēja.

foto: Juris Rozenbergs
Evijas pirkstā jau pusgadu mirdz saderināšanās gredzens, kas lieliski papildina viņas starojošo tēlu.

Seriāla "Viņas melo labāk" jaunās sezonas prezentācija

2019. gada 23. maijā notika TV seriāla "Viņas melo labāk" jaunās sezonas prezentācija.

gallery icon

Vaicāta par kāzām, aktrise atzina, ka laiks skrien ātrāk, nekā pāris spējis vienoties par kāzu datumu un vietu. Iepriekš Evija intervijās izteikusies, ka vēlētos lielas kāzas – ar radiem, draugiem un kolēģiem. „Ar tām nesteidzamies, pat nezinu, vai uz tām saņemsimies šovasar vai nākamvasar. Vismaz pagaidām neko aktīvi neorganizējam,” atzīst aktrise, piebilstot, ka arvien neesot izlēmuši, vai kāzas notiks Latvijā vai Igaunijā.

„Tas ir tik sarežģīti! Viens otra draugus, piemēram, zinām tikai dažus, pagaidām ir daudz nezināmu cilvēku, kas būtu jālūdz kāzās. Līdz ar to nonākam apjukumā, runājam, runājam un tad – ai, par to padomāsim vēlāk,” smej Evija, atzīstot, ka „viss plūst un mainās, kas zina, kā beigās sanāks, – varbūt šaurā lokā un pa mierīgo”. Turklāt vasarā viņi ieplānojuši laiku arī atpūtai kaut kur laukos – klusumā un divvientulībā.