Par pieciem miljoniem dolāru Silvestra Stallones māja var būt tava! FOTO
Silvestrs Stallone savu grezno māju Palmspringsā gatavs pārdot par mazāku summu nekā pats iztērējis to iegādājoties 2010. gadā.
Slavenības
2016. gada 9. janvāris, 16:42

Par pieciem miljoniem dolāru Silvestra Stallones māja var būt tava! FOTO

Jauns.lv

Holivudas veterāns Silvestrs Stallone (69), kura karjera aizvien nav zaudējusi spožumu, nolēmis pārdot savu māju Palmspringsā (ASV), par to prasot 4 199 000 ASV dolāru.

Lai gan šā gada jūlijā Silvestrs Stallone atzīmēs apaļo 70. dzimšanas dienu, par darba trūkumu kino veterāns sūdzēties nevar. Pašlaik Stallone strādā pie vairākiem projektiem un ir nominēts „Zelta globusa” balvai kā labākais otrā plāna aktieris. Daži pat pieļauj domu, ka Stalloni varētu nominēt arī prestižajai „Oskara” balvai par Rokija Balboa atveidojumu jaunākajā kinolentē „Creed”.

Palmspringsā esošo īpašumu aktieris iegādājās salīdzinoši nesen – vien 2010. gadā, par to samaksājot 4.5 miljonus ASV dolāru. Acīmredzami šo īpašumu aktierim nespiež pārdot naudas grūtības, jo nekustamā īpašuma tirgū viņš to izlicis par mazāku summu nekā reiz iztērējis, māju iegādājoties.

Silvestra Stallone divu stāvu īpašumā ir četras guļamistabas un 4 vannasistabas. Ēkā ir arī lielā zāle, izklaides cents un vīna pagrabs. Pie mājas izbūvēts peldbaseins ar dekoratīvām strūklakām un spa zonu. No šejienes paveras gleznains skats uz klaniem. Īpašumā iekārtota arī piknika zona ar ugunskura vietu.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press