foto: RICHARD YOUNG/REX/ Vida Press
Heilija Boldvina „Meta Gala” ballē ierodas bez Džastina Bībera
Heilija Boldvina "Met Gala" ballē.
Slavenības
2019. gada 9. maijs, 12:38

Heilija Boldvina „Meta Gala” ballē ierodas bez Džastina Bībera

Jauns.lv

Fani cerēja, ka gadskārtējo „Met Gala” balli Bīberu pāris apmeklēs kopā, tādējādi apliecinot, ka viņu laulībā viss ir kārtībā. Taču modele Heidija Boldvina uz sarkanā paklāja pozēja viena, bez vīra Džastina Bībera līdzās. Interesanti, ka pērn modele šo labdarības balli apmeklēja kopā ar dziedātāju Šonu Mendesu, par kuru baumoja kā par viņas mīļoto...

Heilija Boldvina „Met Gala 2019” ballē

gallery icon

Modele Heilija Boldvina, kura sociālajos tīklos sevi jau kopš aizvadītā gada dēvē vīra uzvārdā Bībere, uz „Met Gala” balli ieradās augumam piegulošā maigi rozā vakartērpā. Heilija pasākumam bija izvēlējusies modes nama „Alexander Wang” tērpu ar ļoti pikantu tērpa muguras daļas risinājumu. Jostas daļā to rotāja kristāla saspraude ar zīmola nosaukumu „Wang”. Dažiem šī tērpa muguras daļas risinājums raisījis asociācijas ar stringa biksītēm, ko atsedz tērps.

foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Boldvinas tērpam ir ļoti pikants muguras daļas risinājums.

Matus modele bija saveidojusi augstā zirgastē, sasietā ar lielu melnu samta lentu. Uz sarkanā paklāja pasākumu bija ieradies arī pats tērpa autors dizainers Aleksandrs Vangs, kurš ik pa laikam izkārtoja Heilijas kleitas šlepi, lai fotogrāfijās tērps izskatītos skaistāk.

foto: David Fisher/REX/ Vida Press
Heilija Boldvina un viņas tērpa dizainers Aleksandrs Vangs.

Šī bija jau piektā reize, kad Heilija Boldvina apmeklē gadskārtējo „Met Gala” balli. Džastins Bībers, kurš, spriežot pēc „Instagram” blogā veiktā ieraksta, tobrīd bija mājās un našķojās ar ātrajām uzkodām, šo pasākumu apmeklējis tikai vienu reizi – 2015. gadā kā zīmola „Balmain” radošā direktora viesis.

foto: Janet Mayer / Splash News/ Vida Press
Džastins Bībers "Met Gala" ballē 2015. gadā.

Pērn Heilija Boldvina „Met Gala” balli apmeklēja pēc pasūtījuma darinātā kleitā, ko radījis modes nams „Tommy Hilfiger”, un matus bija rotājusi ar ziedu vainadziņu. Fotogrāfijām viņa pozēja kopā ar kanādiešu dziedātāju Šonu Mendesu, kurš bija ģērbies „Tommy Hilfiger” uzvalkā baklažānu krāsā. Mendesam šī bija pirmā „Met Gala” balle viņa mūžā.

foto: Andres Otero/WENN.com/Vida Press
Heilija Boldvina un dziedātājs Šons Mendess "Met Gala" ballē aizvadītajā gadā.

Dažas nedēļas pēc pasākumam Mendess slavenību žurnālam „People” apliecināja, ka kopīgās fotogrāfijas nav nozīmējušas to, ka viņi vēlas paziņot pasaulei, ka ir pāris. „Nē, mēs neko nevēlējāmies paziņot. Mūs abus uzaicināja Tomijs Hilfigers,” viņš precizēja.

Vēl divus mēnešus vēlāk Heilija Boldvina atklāja, ka atjaunojusi attiecības ar kanādiešu dziedātāju Džastinu Bīberu un piekritusi viņa izteiktajam bildinājumam.

Džastins Bībers Heiliju Boldvinu bildināja pērnā gada 7. jūlijā Bahamu salās.

Džastina Bībera un Heilijas Boldvinas atpūta Londonā

Džastina Bībera un Heilijas Boldvinas atpūta Londonā.

gallery icon

Džastins Bībers ar sievu reklamē sava zīmola „Drew House” apģērbus

gallery icon

Džastins Bībers un Heilija Boldvina dodas prom no dievkalpojuma

Helovīna vakarā dziedātājs Džastins Bībers un viņa sieva modele Heilija Boldvina neapmeklēja tematisku ballīti, bet devās uz vakara dievkalpojumu baznīcā.

gallery icon