Grāveru ģimenes auto nodeg Rīgas centrā. FOTO
Tā 11. janvāra rītā Rīgas centrā nodega Aigara Grāvera ģimenes auto, ko vadīja viņa sieva Aija Strazdiņa.
Slavenības
2016. gada 12. janvāris, 08:18

Grāveru ģimenes auto nodeg Rīgas centrā. FOTO

Jauns.lv

Pamatīgu izbīli 11. janvārī piedzīvoja režisore un producente Aija Strazdiņa – viņas ģimenes nesen iegādātais auto sadega ielas vidū. Par laimi negadījumā neviens necieta.

Par notikušo nelaimi mūziķa Aigara Grāvera sieva Aija Strazdiņa padalījās sociālajos tīklos, nopublicējot arī pašas uzņemtu foto, kurā redzams, kā Vanšu tilta galā pie Latvijas Bankas, dūmu mākoņiem paceļoties, nodeg viņas auto – 2010. gada izlaiduma “Renault Grand Espace”. To Grāveru ģimene iegādājās pirms diviem mēnešiem, speciāli izvēloties liela izmēra automašīnu, lai beidzot visa ģimene – Aija, Aigars, viņu divi dēli un milzu izmēra īru vilku suns Alfons - izbraucienos varētu doties kopā.

Auto sācis degt motortelpā, bet liesmas apturēt palīdzējuši garāmbraucošie šoferīši, cenšoties mašīnu apdzēst ar individuālajiem ugunsdzēšamajiem aparātiem. Laicīgi piesteigušies arī ugunsdzēsēji, palīdzot izvairīties no vēl lielākas nelaimes – automašīnas pilnībā nodegšanas, turklāt Aija pirms brauciena bija uzpildījusi pilnu bāku ar degvielu.  

“Štrunts ar mašīnu - prieks, ka palīgiem viss okidoki!” pēc notikušā raksta Aija Strazdiņa, īpaši pateicoties tiem, kas steidza palīgā cīnīties ar liesmām. Viņa arī piebilst, ka automašīna bijusi apdrošināta, un nu ģimene lūkojot pēc jauna auto – izmēros līdzīga modeļa.

Jumprava – Auto

 

Kasjauns.lv/Foto: Aija Strazdiņa (Facebook.com), no Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva