Hercogienes Ketrīnas māsai mīļotais ir miljonārs! FOTO
2015. gada decembrī britu miljonārs Džeimss Metjūss sagaidīja Kembridžas hercogienes Ketrīnas māsu Pipu Midltoni un mammu Kerolu Midltoni pie baznīcas pēc Ziemassvētku koncertu, lai aizvestu abas dāmas mājās.
Slavenības
2016. gada 16. janvāris, 09:48

Hercogienes Ketrīnas māsai mīļotais ir miljonārs! FOTO

Jauns.lv

Kembridžas hercogienes Ketrīnas māsa Pipa Midltone (32) no jauna atradusi mīlestību: izskatīgu un neticami bagātu britu TV zvaigznes brāli.

Pērnā gada oktobrī Pipa Midltone izšķīrās no biržas brokera Niko Džeksona, ar kuru kopā bija trīs gadus. Taču gadu miju Ketrīnas māsa jau sagaidījusi ar jaunu mīļoto līdzās. Šobrīd Pipa satiekas ar britu realitātes šova „Made In Chelsea” zvaigznes Spensera Metjūsa vecāko brāli Džeimsu Metjūsu. Viņus jau agrāk vienojušas romantiskas jūtas. 2012. gadā abiem bija īslaicīgs romāns, kas nopietnākās attiecībās diemžēl nepārauga.

Pēc šķiršanās no Niko Džeksona Pipu dzīve atkal savedusi kopā ar bijušo mīļoto un viņi nolēmuši dot viens otram otru iespēju. Kāds no Midltones paziņām teic, ka Pipa sākotnēji ļoti skeptiski raudzījusies uz romantisko attiecību atjaunošanu, taču nu viss kļūstot aizvien nopietnāk. Abi ir kopā jau divus mēnešus.

Pāris nesen kā pavadījis astoņas romantiskas brīvdienas slaveno un bagāto iecienītajā kūrortā Karību salu arhipelāgam piederošajā Sentbārtas salā. „Džeimss ir ļoti ieķēries Pipā, un arī viņa jūtas līdzīgi,” norādījis kāds paziņa. „Abus vieno mīlestība.”

40 gadus vecais Metjūss ir prestižās Ītonas koledžas absolvents (šajā mācību iestādē skolojušies arī britu karaliskās ģimenes pārstāvji – prinči Viljams un Harijs) un 2001. gadā paša dibinātās investīciju konsultatīvās kompānijas „Eden Rock Capital Management” īpašnieks. Džeimsa vecākiem, Deividam un Džeinai, pieder viesnīca „Eden Rock” Sentbārtas salā, kurā apmesties var atļauties tikai izcili bagāti ļaudis. Pāris strādā arī kā šīs viesnīcas menedžeri.

Dodoties brīvdienās uz Sentbārtas kūrortu, Pipa neapmetās Metjūsu vadītajā viesnīcā, bet gan izvēlējās smalku villu, no kuras paveras gleznais skats uz salas galvaspilsētu Gustāviju. Kopā ar viņu uz kūrortu devās arī brālis Džeimss Midltons ar draudzeni Donnu Ēru. Daži pieļauj, ka Pipa ņēmusi brāli ar draudzeni līdzi brīvdienās, lai novērstu uzmanību no viņas pašas jaunajām attiecībām. Arī Džeimss Metjūss uzturējās Midltonu noīrētajā villā pat neraugoties uz to, ka vecākiem piederošā smalkā viesnīca bija tikai „akmens sviediena” attālumā.

Pipa Midltone un Džeimss Metjūss kopā pavadījuši romantiskas brīvdienas, spēlējot tenisu un baudot vakariņas salas labākajos restorānos.

„Džeimss uzvedas kā pāvs,” tēlaini salīdzina kāds paziņa. „Viņš Pipai cenšas parādīt visas krāšņas spalvas un vēlas atstāt uz viņu iespaidu.”

Midltone ar brāli un viņa draudzeni salā ieradās 30. decembrī. Nākamajā dienā viņi devās vakariņās uz „Eden Rock” viesnīcu, kur vēroja arī gadu mijas salūtu. Pēcāk četrotnei bija izvēle – doties ballēties uz krievu oligarha Romāna Abramoviča rīkoto ballīti (Aramovičs ir biežs salas apmeklētājs.) vai Holivudas aktiera Leonardo di Kaprio rīkoto burziņu. Midltone un Metjūss izvēlējās otro variantu un devās uz di Kaprio rīkoto ballīti. Draugi gan apgalvo, ka pāris par tusiņu nav bijis sajūsmā. „Viņi to īpaši neizbaudīja – pārāk daudz modeļu visapkārt.” Nākamajā dienā pāris atpūties mierīgā gaisotnē noīrētajā villā.

Džeimss Metjūss acīmredzami domā par nākotni un iespēju, ka Midltones jaunkundze varētu pārcelties uz viņam piederošo 17 miljonus sterliņu mārciņu (22.6 miljoni eiro) vērto māju Čelsijas rajonā Londonā. Pēc atgriešanās no brīvdienām Metjūss uzsācis plašus pirmā stāva paplašināšanas darbus savā piecu stāvu īpašumā, ko miljonārs iegādājies vien 2014. gadā.

„Džeimss ir ļoti, ļoti ieturēts,” norāda kāds no draugiem. „Viņš nevēlas būt uzmanības centrā tā kā brālis. Viņi abi ar Spenseru ir atšķirīgi kā diena pret nakti.”

Metjūsiem ir vēl viens brālis. Biržas mākleris Maikls traģiski gāja bojā 22 gadu vecumā, kāpjot Everestā. Viņa ķermenis nav atrasts līdz pat šai dienai.

Pipu Midltoni un Džeimsu Metjūsu varētu vienot lieliska saskaņa, jo abas ģimeņu materiālais stāvoklis ir līdzvērtīgs.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press