Runā, ka princis Harijs atradis sev īstu princesi
Baumo, ka princi Hariju vienojot romantiskas jūtas ar 19 gadus veco grieķu princesi Mariju Olimpiju. Karaļnamam tuvu stāvošas personas gan to noliedz – viņi taču esot attāli radinieki, kuru priekštece bijusi karaliene Viktorija.
Slavenības
2016. gada 19. janvāris, 16:28

Runā, ka princis Harijs atradis sev īstu princesi

Jauns.lv

Nedēļas sākumā plašsaziņas līdzekļus sasniedza vēsts, ka britu princis Harijs (31) atradis jaunu mīlestību – turklāt īstu princesi. Viņa esot Marija Olimpija (19) no Grieķijas. Vai patiešām?

Austrāliešu žurnāls „New Idea” nedēļas sākumā vēstīja, ka 31 gadu vecais princis satiekoties ar 19 gadus veco aristokrāti, Grieķijas princesi Mariju Olimpiju. Pāri iepazīstinājusi Harija māsīca princese Beatrise. Princis esot kā bez prāta jaunās gaišmates dēļ, kuru mēdz uzskatīt par iekārojamāko jaunkundzi pasaulē.

Marijas Olimpijas vecāki ir kroņprincis Pavloss un kroņprincese Marija Šantala. Lai gan Grieķijā monarhiju atcēla 1973. gadā, šo pāri aizvien uzrunā par Viņa Augstību kroņprinci un kroņprincesi.

Marijai Olimpijai ir aristokrātes raduraksti un viņu dēvē par Grieķijas princesi, taču jauniete ir dzimusi Ņujorkā, bet augusi Londonā. Arī šobrīd viņa dzīvo Lielbritānijas galvaspilsētā, kur studē drāmu, mākslas vēsturi, grafiku un fotomākslu.

Marija Olimpija ir vecākā no pieciem bērniem un vienīgā meita ģimenē. Olimpija dzīvo kopā ar saviem vecākiem un brāļiem – princi Konstantīnu Aleksiosu (16), princi Ahileju Andreasu (14), princi Odiseju Kimonu (10) un princi Aristīdu Stavrosu (6).

Britu karaļnamam tuvu stāvošas personas noliegušas to, ka Hariju un Mariju Olimpiju vienotu romantiskas jūtas. Izrādās, abi aristokrāti, lai gan ļoti attāli, ir radinieki – viņu priekštece ir bijusī Anglijas karaliene Viktorija. Princese Marija Olimpija ir Viktorijas mazmazmazmazmazmeita no grieķu aristokrātu puses, bet princis Harijs ir karalienes Viktorijas mazmazmazmazmazdēls.

Baumas par Harija un Marijas Olimpijas romantiskajām jūtām atklātībā nonāca pēc tam, kad ballīšu mīļotājs tika manīts Londonā „tusējam” kopā ar savām bijušajām draudzenēm TV personību Natāliju Pinkhemu un reklāmas darbinieci Astrīdu Harbordu. Kāds no paziņām žurnālam apgalvojis sekojošus faktus: „Harijs ir kā bez prāta Marijas Olimpijas dēļ. Viņš ir neprātīgi viņā ieķēries. Viņi jau bijuši uz virkni randiņiem un plāno doties uz Šveici slēpot vēl pirms Lieldienām.” Šis vārdā nenosauktais paziņa arī apgalvoja, ka Harija brālim princim Viljamam un viņa sievai hercogienei Ketrīnai ļoti patīkot Marija Olimpija, un pāris uzskatot, ka šīs meitene esot Harija „vislabākā draudzene, kāda bijusi”. „Viņi nespēj noticēt, cik laimīgs un savākts ir Harijs, pateicoties tam, ka viņa dzīvē ienākusi Marija Olimpija,” norāda informators.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram