Reiz šī blondīne svēra tikpat, cik ziloņa mazulis, bet tad... FOTO
25 gadus vecā sieviete pirms deviņiem mēnešiem un tagad. Kā divas dažādas sievietes!
Trakā pasaule
2016. gada 20. janvāris, 14:11

Reiz šī blondīne svēra tikpat, cik ziloņa mazulis, bet tad... FOTO

Jauns.lv

Grūti noticēt, ka šī meitene ir viena un tā pati persona: 25 gadus vecā Tillija savās fotogrāfijās pirms nepilna gada izskatās skumju mākta un nelaimīga sieviete ar lieko svaru, kas galvenokārt „nosēdies” uz vēdera.

Angliete Tillija Katlere nu kļuvusi par Instagram tīkla zvaigzni, jo viņas vizuālās pārmaiņas ir tik tiešām iespaidīgas, turklāt iedvesmo arī citas apaļīgas meitenes. Nieka 9 mēnešu laikā jaunietei izdevies atbrīvoties no vairāk kā 30 kilogramiem svara, un tagad viņa izskatās pavisam citādi – smalka, tieva, turklāt pavisam blonda.

Tillija daudzus gadus bija atkarīga no neveselīga ēdiena, sevišķi šokolādes batoniņiem, burgeriem un čipsiem. Viņa arīdzan strādā visnotaļ specifisku darbu, proti, ir bēru ceremoniju rīkotāja, un, iespējams, ar ēdienu kompensēja skumjās emocijas, kas katru dienu jāpiedzīvo.

Jaunās dāmas lielākais svars bija 107 kilogrami. Lai paskatītos „patiesībai acīs”, Tillija sevi nofotografēja apakšveļā spoguļa priekšā un saprata, ka attēls viņai nudien nepatīk. Turklāt no garderobes arvien mazāk drēbju uztilpa uz sievietes korpulentā auguma. Tad viņa saņēmās: pārstāja neveselīgo barošanos un sāka trenēties fiziski.

Visu tievēšanas un sportošanas procesu jauniete turpmāk fotografēja vai katru dienu, un bija pārsteigta, cik strauji auga sekotāju skaits. Komentāros Tillija tika apbrīnota un uzmundrināta nepadoties, kas kalpojis par patiesi spēcīgu motivāciju neapstāties. Rezultātā 36 nedēļu laikā viņa nometa 31 kilogramu,un varēja saviem faniem pozēt gluži kā cita sieviete. Tagad viņa turpina sportot, un par savu veco izskatu nesaudzīgi teic: „Es taču svēru tikpat, cik sver ziloņa mazulis...”

 

Kasjauns.lv/Foto: Caters/Scanpix

Tēmas