foto: Publicitātes
FOTO: pašmāju zvaigznes Operā lielajā jubilejā sveic Kristīni Zadovsku
2019. gada 18. marts, 08:50

FOTO: pašmāju zvaigznes Operā lielajā jubilejā sveic Kristīni Zadovsku

Jauns.lv

Secinot, ka 50 gadi nemaz nav briesmīgs vecums, apburošā operdziedātāja Kristīne Zadovska aizvadītajā nedēļā ar krāšņu koncertu un bagātīgiem ziedu klēpjiem Operā atzīmēja savu apaļo jubileju.

Kristīnes Zadovskas jubilejas koncerts

2019. gada 13. martā Latvijas Nacionālajā operā un baletā notika koncerts "Ielūdz Kristīne Zadovska. Jubilejas koncerts divās daļās.".

gallery icon

Lai gan Kristīne Zadovska jau pirms trijiem gadiem devās pensijā, uzrakstot atlūgumu un atstājot solistes štata vietu Operā, 50. dzimšanas dienu atzīmēt viņa izlēma tieši uz Baltā nama lielās skatuves.

Vakara vadīšanu bija uzņēmušies humorists Valters Krauze un aktieris Gundars Āboliņš. Kristīni sveica gan muzikālie kolēģi, gan vīrs Jaunā Rīgas teātra aktieris Andris Keišs, gan māsa mūzikas nama "Daile" direktore Anda Zadovska, gan neskaitāmi draugi, kuru lokā ir slaveni mākslinieki no mūzikas un teātra aprindām.

Sveicēju pulkā bija Latvijas Nacionālā teātra aktieris Uldis Dumpis, dzejniece Māra Zālīte ar ģimeni, komponists Jānis Lūsēns, TV dīva Baiba Sipeniece-Gavare, māksliniece Elita Patmalniece, Dailes teātra aktieru pāris Ilze un Artūrs Skrastiņi, kam pirms desmit gadiem kāzās gaviļniece Kristīne Zadovska ar vīru Andri Keišu bija vedēji, un daudzi citi.