foto: PA Wire/PA Images
"The Prodigy" solists Flints pašnāvību izdarīja, visticamāk, mīlestības dēļ
2009.gada attēls.
Mūzika
2019. gada 6. marts, 22:49

"The Prodigy" solists Flints pašnāvību izdarīja, visticamāk, mīlestības dēļ

Jauns.lv

49 gadu vecumā dzīvi beidzis Kīts Flints, populārās grupas "The Prodigy" vokālists. Policija viņa līķi atrada paša mājās, un jau drīz bija skaidrs, ka dziedātājs izdarījis pašnāvību.

Kīts Flints (1969 - 2019)

49 gadu vecumā mūžībā aizgājis britu elektroniskās mūzikas grupas "The Prodigy" vokālists Kīts Flints.

gallery icon

Atsaucoties uz Flinta draugu un paziņu teikto, viņš pašnāvībā devies, visticamāk, privātās dzīves peripetiju dēļ. Britu "The Sun" vēsta, ka Flints pēc 12 gadu ilgas laulības ar japānieti, DJMajumi Kaju izšķīries, bet vēl pāris dienu pirms savas nāves lūdzis sievu atgriezties pie viņa. Kā vēsta Flinta draugi, bijusī sieva pieprasījusi pārdot abu kopīgo īpašumu, taču viņš tikmēr aicinājis Kaju atgriezties un atjaunot attiecības, sākot visu no jauna. Tā kā Kaja savā lēmumā šķirties bija nelokāma, tas Flintu salauzis, tāpēc viņš nonācis depresīvā stāvoklī un visbeidzot izšķīries par labu pašnāvībai.

Jau vēstījām, ka dziedātājs pirmdien savās mājās Eseksā, Londonā atrasts miris. Eseksas policija uz dziedātāja Kīta Flinta mājām saņēmusi izsaukumu pirmdien pēc pulksten 8 no rīta. Ierodoties notikuma vietā, Flints pasludināts par mirušu. Likumsargi norādījuši, ka nekas neliecina, ka noticis, kas aizdomīgs, taču lieta ir nodota tālākai izmeklēšanai.

Māja, kur miris tika atrasts "The Prodigy" vokālists Kīts Flints

49 gadu vecumā mūžībā aizgājis britu elektroniskās mūzikas grupas "The Prodigy" vokālists Kīts Flints. Viņš pirmdienas rītā atrasts miris savās ...

gallery icon