foto: Instagram (@IyanaJonesRees2)
Soctīklotāji eksperimentē ar jaunu stulbingu - apavu mētāšanu
Ekrānuzņēmums no video.
Trakā pasaule
2019. gada 6. marts, 16:34

Soctīklotāji eksperimentē ar jaunu stulbingu - apavu mētāšanu

Jauns.lv

Sociālās vietnes "Twitter" lietotāji pēc kādas personas izplatīta video un atziņas, ka amerikāņu apavu ražotāja "Vans" izstrādājumi vienmēr krīt ar zolēm uz leju, uzsākuši šī pieņēmuma pārbaudi, aktīvi mētājot savus apavus un pēcāk videofragmentus publicējot soctīklos, ziņo medijs ""The Independent".

"Vai zinājāt, ka, lai kā jūs mestu savus "Vans" apavus, tie vienmēr nokritīs uz augšu?" šķietami nevainīgu jautājumu, kurš pēcāk izraisījis īstu rezonansi, publicējis "Twitter" lietotājs "Ibelievthehype".

Kopš ieraksta publicēšanas sestdien uz to atbildējuši jau pārsimts tūkstoši lietotāju, turklāt liela daļa no tiem atrādījuši sava apavu eksperimenta rezultātus.

Savdabīgais eksperiments jau ieguvis savu mirkļbirku #VansChallenge, lai gan aktīvisti mētā arī citu firmu apavus, piemēram, slavenos "krokšus" vai "Converse" kedas.

Daudzi lietu uztver pavisam nopietni un gaisā met teju visas mājā atrodamās sporta tupeles.

Vairākiem stulbings izvērties par īstu izaicinājumu, jo, kā izrādās, teorija par vienmēr uz zolēm krītošajiem apaviem tomēr nav simtprocentīga un pētījums jāveic padziļinātāk.

Izaicinājumā piedalījies pat firmas "Vans" dibinātāja dēls, kompānijas viceprezidents Stīvs Van Dorens.

Tikmēr "Twitter" lietotājs Džeimss palepojas ar to, ka ir atradis oriģinālo #VansChallenge video.