Pārdod māju, kurā atrada Hjūstones meitu bez dzīvības pazīmēm. FOTO
Nekustamo īpašumu tirgū nonākusi māja, kurā dzīvoja dziedātājas Vitnijas Hjūstones meita Bobija Kristīna Brauna ar savu draugu Niku Gordonu. Tieši šīs ēkas vannasistabā jaunieti atrada vannā bez dzīvības pazīmēm.
Slavenības
2016. gada 23. janvāris, 12:34

Pārdod māju, kurā atrada Hjūstones meitu bez dzīvības pazīmēm. FOTO

Jauns.lv

2012. gadā pāragri mirušās dziedātājas Vitnijas Hjūstones pērn mirušās meitas māja nonākusi nekustamo īpašumu tirgū. To pārdod par 469 000 ASV dolāru.

Internetā apskatei ievietoto attēlu skaitā publiskotas arī fotogrāfijas ar vannasistabu, kurā guļošu uz mutes vannā atrada Vitnijas Hjūstones meitu – 22 gadus veco Bobiju Kristīnu Braunu.

Bobija Kristīna nomira sešus mēnešus pēc tam, kad 31. janvārī viņu atrada vannā bez dzīvības pazīmēm. Visu šo laiku viņas dzīvību uzturēja ar medicīniski izraisītas komas palīdzību. Šajā mājā Hjūstones meita dzīvoja kopā ar savu draugu, mammas adoptēto dēlu Niku Gordonu.

Nekustamo īpašumu tirgū dzīvesvieta raksturota kā „neticama vērtība!”. Ēka, kurā mitinājās Bobija Kristīna, atrodas ekskluzīvā rajonā pie Čatahūčes upes. Rajonu no svešiniekiem iežogo vārti. Šīs apkaimes iedzīvotāju ērtībām pieejams arī klubs, peldbaseins, tenisa korti un parks ar pastaigu takām.

Hjūstones meitas apartamentos ir trīs guļamistabas un četras vannasistabas. Māja atrodas netālu no Atlantas pilsētas Džordžijas štatā.

Ēka, kurā mitinājās Brauna, celta 2007. gadā.

Bobija Kristīna Brauna nomira trīs gadus pēc savas slavenās mammas, leģendārās dziedātājas Vitnijas Hjūstones, kuru arī atrada vannā guļam ar muti uz leju. Pēc Bobijai Kristīnai medicīniski izraisītās komas laiku pa laikam klīda runas, ka viņas veselības stāvoklis uzlabojas, taču jauniete tā arī nenāca pie samaņas. Brauna nomira pērnā gada 26. jūlijā. Viņa apglabāta līdzās mammai Nūdžersijā.

Augustā ģimene izvirzījusi apsūdzību pret Niku Gordonu, vainojot viņu Bobijas Kristīnas pāragrajā aiziešanā. Viņu vaino, ka puisis draudzeni piedzirdījis ar „toksisku kokteili” un tad ielicis ar seju uz leju vannā ar aukstu ūdeni. Gordona advokāti apsūdzību nodēvējuši kā „neslavu ceļošu un apmelojošu”.

       

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press

Tēmas