Švarcenegers staro līdzās 27 gadus jaunākai draudzenei. FOTO
Jauno mīlestību, par sevi 27 gadus jaunāko fizioterapeiti Heteri Miliganu, aktieris Arnolds Švarcenegers sastapa gadu pēc plaši apspriestā neuzticības skandāla. Viņi ir kopā jau trīs gadus un šķiet ļoti laimīgi.
Slavenības
2016. gada 23. janvāris, 16:38

Švarcenegers staro līdzās 27 gadus jaunākai draudzenei. FOTO

Jauns.lv

Ir pagājuši četri gadi kopš neuzticības skandāla, kas aktierim Arnoldam Švarcenegeram (68) gandrīz maksāja karjeru un mūžīgu nepiedošanu no savu bērnu puses. Taču līdzīgi kā Terminators, kas vienmēr atgriežas, arī aktieris atgriezies topā. Bērni piedevuši, karjera rit veiksmīgi un jau trīs gadus pie sāniem skaista un gados jauna draudzene.

Arnolds Švarcenegers pats izpostīja savu ģimenes dzīvi. Pēc 25 laulībā nodzīvotiem gadiem atklājās, ka viņam bijusi dēka ar mājkalpotāju un ir pusaugu dēls, kurš ir tikai piecas dienas jaunāks par jaunāko dēlu Kristoferu, kurš dzimis laulībā ar sievu Mariju Šraiveri.

Švarcenegeru uztrauca ne tikai tas, ka skandāls izpostīs viņa karjeru, jo par paraugtēvu dēvētais vīrietis izrādījies melis un krāpnieks. Viņš daudz vairāk raizējās, ka iespējams nekad nevarēs vairs sakārtot attiecības ar Mariju un abu kopīgajiem četriem bērniem. Atzīšanās sānsolī izpostīja ģimeni, taču četrus gadus pēc skandāla, aktieris ir atguvies un daudz ko vērsis par labu. Švarcenegers pats uzskata, ka paveicis neiespējamo: viņš ne tikai ir atgriezies kino apritē, bet arī atjaunojis attiecības ar bērniem un atradis sev uzticamu gados jaunu draudzeni.

„Tas biju es, kas visu sabojāja,” Švarcenegers nenoliedz. „Tā bija mana lielākā izgāšanās. Mūs visus dzīvē dažkārt piemeklē nelaimes, un šis bija milzu kritiens. Taču man bija jāceļas atkal, jo tikai zaudētāji paliek guļam, uzvarētāji ceļas no jauna. Man vajadzēja doties tālāk, sakot ‘Labi, kā man tagad to visu labot, kā atkal visus apvienot?’ Tagad es atkal esmu absolūti apmierināts ar savu dzīvi.”

Švarcenegeram pat izdevies nojaukt barjeras ar Džozefu, ārlaulības dēlu no mājkalpotājas Mildredas Baenas. „Tagad viss ir fantastiski, ieskaitot manu piekto bērnu ar Mildredu,” norāda aktieris. „Viņš ir kolosāls, viņš pilnībā izprot situāciju. Tagad viss ir sakārtojies. Esmu ļoti laimīgs, ka man ir lieliskas attiecības ar ģimeni, jo vienmēr tā nebija. Taču es neuzņemos visus nopelnus (par sakārtotajām attiecībām), jo acīmredzams, ka arī Marija ieguldījusi visā milzīgu darbu.”

„Es atvainojos Marijai un atvainojos bērniem,” norāda aktieris. Pēc šķiršanās bijušais laulātais pāris piestrādājis pie tā, lai no jauna atkal spētu būt par draugiem. „Tagad man ir lieliskas attiecības ar Mariju,” teic Švarcenegers. „Vairs nav nekādu ķīviņu. Mēs regulāri sazvanāmies pa telefonu. Mēs esam atbildīgi vecāki. Mēs zinām, ka vienīgais veids, kā visu risināt ir darboties kopā, un mums tas izdodas.”

Sakārtojusies arī aktiera privātā dzīve. Jau trīs gadus viņš ir kopā ar 41 gadus veco fizioterapeiti Heteri Miliganu no Kalifornijas, kuru viņš dēvē par „kolosālu”. Heteres pacientu skaitā ir vairāki sporta aprindās pazīstami NFL spēlētāji. Miligana ir 27 gadus jaunāka par Švarcenegeru.

Nesen pāris manīts Kalifornijā apmeklējam restorānu „Cafe Roma”, kur Švarcenegers tikās ar savu labu draugu un kolēģi Silvestru Stalloni. Pēc pusdienām aktieris aizkūpināja cigāru un kopā ar draudzeni sēdās savā baltajā mega dārgajā „Bugatti” auto, lai dotos mājup.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press