Mailija Sairusa atgriežas pie bijušā līgavaiņa un labojas! FOTO
Mailija Sairusa atkal izskatās sievišķīgi.
Slavenības
2016. gada 25. janvāris, 17:22

Mailija Sairusa atgriežas pie bijušā līgavaiņa un labojas! FOTO

Jauns.lv

Skandalozo dziedātāju Mailiju Sairusu (23) pēc attiecību atjaunošanas ar līgavaini austrāliešu aktieri Laiemu Hemsvortu (26) vairs ne atpazīt!

Mailija Sairusa un Laiems Hemsvorts iepazinās 2009. gadā, kopīgi filmējoties drāmā „The Last Song”. Trīs gadus vēlāk – 2012. gada maijā – pāris paziņoja par saderināšanos, bet 2013. gada septembrī to atsauca un darīja publiski zināmu, ka ir šķīrušies. Kopš tā laika Mailijas uzvedība jo dienas, jo kļuva šokējošāka, provocējošāka un vulgārāka. Viņa šokēja ar saviem skatuves tērpiem un uzvedību koncertos, pozēja pikantām fotogrāfijām puskaila un pavisam kaila. Tā vien šķita, ka šī popzvaigzne pārkāpusi visas robežas un tālāk jau vairs nav kur.

Kas atticas uz Mailijas privāto dzīvi, tad viņa pusgadu satikās ar Holivudas grāvējfilmu zvaigznes Arnolda Švarcenegera vecāko dēlu Patriku, kuru vēlāk nomainīja pret sava dzimuma pārstāvi – slavenā apakšveļas zīmola „Victoria’s Secret” modeli Stellu Maksvelu.

Runas par Mailijas un Laiema atjaunotajām attiecībām parādījās tikai pavisam nesen. Pāris bija kopā sagaidījis jauno gadu Laiema dzimtajā Austrālijā, un kāds vārdā nenosaukts paziņa atzina, ka viņi esot kopā jau kopš aizvadītā gada rudens.

Tagad Mailijas pirkstā atkal spoži mirdz saderināšanās gredzens. Tā runā, ka pārītis gatavojas dzīvot kopā un jau plānojot kāzas. Atjaunotās romantiskās attiecības ar Hemsvortu mis Sairusai nākušas par labu. Nesen viņa manīta lidostā. Skandāliste šoreiz nebija ģērbusies pikantā un šokējošā tērpā, bet gan romantiskā hipiju stila kleitā līdz potītēm. Pēdējo pāris gadu laikā šis ir visatturīgākais tērps, kādā dziedātāja redzēta izejam sabiedrībā. Pie tam popzvaigzne izskatījās ļoti rāma, harmoniska un laimīga.

       

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press