Kivičs: "Man ir tāda sajūta, ka nupat par Ūdrīti tiešām vajag palūgties"
Rolands Ūdris ar savu sieviņu Ilonu Balodi-Ūdri aizvadītajā rudenī. Tagad Ūdrītis pēc autoavārijas joprojām ir bezsamaņā.
Slavenības
2016. gada 29. janvāris, 15:37

Kivičs: "Man ir tāda sajūta, ka nupat par Ūdrīti tiešām vajag palūgties"

Jauns.lv

Mūziķis Andris Kivičs publiski aicina visus aizlūgt par Rolandu Ūdri (40), kurš tika notriekts ar auto un jau divas nedēļas atrodas slimnīcā smagā stāvoklī, tā arī vēl nenācis pie samaņas.

Grupas “The Hobos” līderis Rolands Ūdris, kas vairāk pazīstams kā Ūdrītis, tika notriekts 17. janvārī Rīgā, Artilērijas ielā starp Aleksandra Čaka ielu un Krāsotāju ielu. Ūdrītis ceļu satiksmes negadījumā guva smagas traumas un joprojām nav nācis pie samaņas.

Viņa dzīvesbiedre un nesen dzimušā dēliņa Bārta mamma Ilona Balode-Ūdre jau pirms nedēļas izteicās, ka atliek vien gaidīt, kad Rolands pamodīsies. “Un es ticu, ka viņš izveseļosies! Šobrīd atliek gaidīt un ticēt. Jūs varat palīdzēt, sūtot Ūdrim labas domas!” aicināja Ilona.

Ar līdzīgiem aicinājumiem pie sabiedrības vēršas arī Ūdrīša draugi un kolēģi. Piemēram, mūziķis Andris Kivičs šodien – 29. janvārī – saviem sekotājiem sociālajā saziņas vietnē Twitter.com, ierakstīja: “Man ir tāda sajūta, ka nupat par Ūdrīti tiešām vajag palūgties. Aizliksim sirdī kādu domu par viņu, varbūt palīdzēs! RT, lūdzu.”

Arī portāls kasjauns.lv aicina visus aizlūgt par Rolanda Ūdra veselību!

Rolands Ūdris un “The Hobos” ciemos pie Andra Kivičs raidījumā “Rampas Ugunis”

“The Hobos” – “Flying away”


Kasjauns.lv/Foto: No izdevniecības Rīgas viļņi arhīva