foto: Instagram
Ko Rīgā sadarīja krievu šovbiznesa zvaigzne Olga Buzova
"Tik daudz ziedus jūs man šodien sadāvājāt!" pēc izrādes Rīgas Kongresu namā priecājās Olga.
Slavenības
2019. gada 5. februāris, 12:47

Ko Rīgā sadarīja krievu šovbiznesa zvaigzne Olga Buzova

Jauns.lv

Janvāra beigās Rīgā viesojās viena no šī brīža spožākajām Krievijas šovbiznesa zvaigznēm - dziedātāja, TV raidījumu vadītāja un aktrise Olga Buzova (33). Viņa Rīgas Kongresu namā uz skatuves kāpa izrādē "Pieprasīts vīrietis" un sociālajos tīklos painformējusi arī par savām ikdienas gaitām Latvijas galvaspilsētā.

Savos "Instagram" ierakstos un īsajos video stāstiņos Buzova gan nodemonstrējusi, kā ieradās Latvijā - redzami attēli no lidostas, no braukšanas pāri Vanšu tiltam - , tad atrādījusi viesnīcas numuriņu, lepojoties ar dāvanām, ko saņēmusi dzimšanas dienā, kas zvaigznei bija 20. janvārī.

foto: Instagram
foto: Instagram

Rīgu savos "Instagram" stāstiņos Buzova nodēvējusi par sev ļoti mīļu pilsētu un atzinusi, ka ir varen priecīga šeit atkal iegriezties.

Izrādē "Pieprasīts vīrietis" Buzova kāpa kopā ar populārā krievu humoršova "Comedy Club" kādreizējo dalībnieku Antonu Ļirņiku, kā arī diviem citiem jokdariem, kas slavu ieguvuši no reiz tik populārā "Jautro un atjautīgo kluba", - Sergeju Pisarenko un Jevgeņiju Ņikišinu.

"Instagram" Buzova arī ievietojusi video, kurā redzama uz Rīgas Kongresu nama skatuves, kopā ar biedriem saņemot aplausus pēc izrādes. "Mīļā Rīga! Zāle pārpildīta. Paldies, mīļie, tas bija neaizmirstams vakars," video parakstīja Olga.

Olga Buzova 2018. gadā Instagram bildēs

Olga Buzova 2018. gadā Instagram.

gallery icon