Nelaiķa Robina Viljamsa īpašumu pārdod ar 17 miljonu lielu zaudējumu. FOTO
Par „Smaidu māju” dēvēto villu aktieris Robins Viljamss uzcēla pirms desmit gadiem. 2012. gadā viņš vēlējās to pārdot par 35 miljoniem ASV dolāru. Taču interesentu nebija. Nesen īpašums visbeidzot pārdots. Par 17 miljoniem dolāru lētāk, nekā sākotnēji bija cerēts.
Slavenības
2016. gada 30. janvāris, 16:13

Nelaiķa Robina Viljamsa īpašumu pārdod ar 17 miljonu lielu zaudējumu. FOTO

Jauns.lv

Par 18.1 miljonu ASV dolāru pārdota komiķim Robinam Viljamsam (1951-2014) piederējusī villa Napa ielejā ASV, ko viņš savulaik dēvēja par „Villa Sorriso” jeb „Smaidu māju”. Īpašums pārdots par nepilniem 17 miljoniem lētāk, nekā bija noteikta tā sākotnējā cena.

„Smaidu māja” nekustamo īpašumu tirgū nonāca 2012. gadā, kad aktieris vēl bija dzīvs. Tolaik viņš par māju prasīja 35 miljonus ASV dolāru. Kad neviens par īpašumu neizrādīja interesi, cena tika pazemināta līdz 29.9 miljoniem ASV dolāru, bet vēlāk līdz 22.9 miljoniem. Taču centieni pārdot māju aizvien izrādījās nesekmīgi.

Nesen kā īpašums visbeidzot pārdots par 18.1 miljonu ASV dolāru, kas ir par nepilniem 17 miljoniem lētāk, nekā sākotnēji bija cerēts.

Māju esot nopirkuši divi franču izcelsmes vīna darītāji, par īpašumu samaksājot skaidrā naudā.

Teritorija, kur atrodas „Smaidu māja” ir ļoti plaša. Tā uzcelta uz 260 hektāriem zemes, no kuriem septiņus hektārus sastāda vīna dārzi. Arī pati māja, ko aktieris uzcēla pirms desmit gadiem, ir ļoti plaša. Tā sasniedz nepilnus 2000 kvadrātmetrus un tajā ir piecas guļamistabas, 10 vannasistabas un 3 drošības bunkuri.

Pie mājas ir stallis ar deviņiem steliņģiem, izjādēm paredzētas takas, peldbaseins, dīķis un zvanu tornis. Ēkā ir mājas kinozāle, kā arī vīna un gleznu pagrabi, kuros nepieciešamo temperatūru un grādus nodrošina klimatu kontrole.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press

Tēmas