Kaut kas neiedomājams! Jauniņās seksbumbas māte iesaistās cīņā par meitas līgavaini
Kortnija Stodena (pa labi) un viņas mamma Krista Kellere jaunajā TV šovā „The Mother/Daughter Experiment”.
Slavenības
2016. gada 2. februāris, 17:31

Kaut kas neiedomājams! Jauniņās seksbumbas māte iesaistās cīņā par meitas līgavaini

Jauns.lv

21 gadus vecā seksbumba Kortnija Stodena, kas iemantoja popularitāti pateicoties attiecībām ar 34 gadus vecāku vīrieti, nesen kā paziņojusi, ka māte Krista Kellere (56) esot iemīlējusies viņas bijušajā vīrā un no jauna saderinātajā aktierī Dagā Hačisonā (55).

„Kāda māte gan spēj to nodarīt savai pašas meitai? Iemīlēties viņas vīrā!” – pavēstījusi Kortnija Stodena jaunajā reklāmas rullītī, kas popularizē drīzumā gaidāmo TV šovu „The Mother/Daughter Experiment”. Viņa vaino mammu nepiedienīgā uzvedībā. Atgādināsim, ka tieši Krista savulaik izrādīja neiedomājamu sapratni, ļaujot 16 gadus vecajai meitai precēties ar tolaik 50 gadu veco Dagu Hačisonu.

Šovs, kurā piedalās Kortnija un Krista, divu mēnešu garumā seko mātes un meitas problēmām un tam, kā viņas tās risina. Šovā ar sievietēm strādā arī psihologs.

Aizvadītā gada jūnijā Krista atzinās žurnālam „Us Weekly”, ka ar meitu vairs attiecības neuztur. „Mēs ar Kortniju esam atsvešinājušās viena no otras,” norādīja Krista. „Tas nav labi.”

Savukārt Kortnija sociālajos tīklos par mammu rakstīja sekojošas rindas: „Manas mammas vēlme būt slavenai traucēja būt par efektīvu manas karjeras menedžeri. Viņa tik ļoti vēlējās būt uzmanības centrā, ka šķita, ka es, viņas meita, stāvu viņai ceļā. Es biju spiesta aizliegt viņai būt par manu menedžeri. Es vēlu viņai visu to labāko. Viņa ir mana māte, un es viņu vienmēr mīlēšu.”

Šovs, kurā piedalās Kortnija Stodena un viņas mamma Krista Kellere uz ekrāniem nonāks šā gada martā.

TV šova „The Mother/Daughter Experiment” reklāmas rullītis
Kasjauns.lv / Foto: Vida Press