foto: REUTERS/SCANPIX
Modele Ambera Rouza atklāj, cik gadā nopelna par bildīšu ievietošanu Instagram
Modele un aktrise Ambera Rouza.
Slavenības
2019. gada 16. janvāris, 14:10

Modele Ambera Rouza atklāj, cik gadā nopelna par bildīšu ievietošanu Instagram

Jauns.lv

Amerikāņu modele un aktrise Ambera Rouza (35) atklājusi, ka gada laikā par bilžu ievietošanu savā "Instagram" kontā nopelnījusi aptuveni 2 miljonus ASV dolāru.

Summa iegūta no tā saucamā "sponsorētā" satura. "Ir meitenes, kuras pelna vairāk, bet es, jā, apmēram 2 miljonus," medijiem atklājusi sieviete.

Rouzai "Instagram" seko 18,8 miljoni lietotāju. Starp viņas publicētajām fotogrāfijām modele daudzkārt reklamē dažādus produktus un firmas, tai skaitā interneta veikalus un dietologu uzņēmumus. Tāpat ārišķīgā sieviete kļuvusi par kāda intīmpreču izplatītāja runas personu.

Amberas Rouzas dzīve ne vienmēr bijusi tik spīdoša. Bērnībā, dzīvojot Filadelfijā, viņa agrā vecumā kļuvusi par narkotiku izplatītāju, lai nodrošinātu ģimeni. Piecgadīgā dēliņa Sebastiana māte savu pagātni no medijiem neslēpj: "Es centos pārdot narkotikas, mēģināju tuvajā apkaimē pārdot kokaīnu."

Amberas Rouzas kuplais dekoltē

Modeles Amberas Rouzas kuplais dekoltē.

gallery icon
View this post on Instagram

The sweetest lips 😍

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on

Mūsdienās naudas pelnīšanas veids, izmantojot sociālos tīklus, galvenokārt "Instagram" vai "Youtube", kļūst arvien populārāks, un tā saucamo "influenceru" skaits turpina pieaugt arī pie mums, Latvijā. Dažādas kompānijas maksā sociālajos tīklos populārām personām, lai tās reklamētu viņu produkciju.

Ambera Rouza un Blac Chyna Trinidadas karnevālā

Kuplo formu īpašnieces modele Ambera Rouza un bijusī striptīza dejotāja Blac Chyna bija īpašās goda viešanas 2016. gada februārī notikušajā ...

gallery icon