foto: CAMERA PRESS/James Veysey / Vida Press
Kaimiņu Robija Viljamsa un Džimija Peidža konflikts sasniedz komiskus apmērus
Robijs Viljamss.
Slavenības
2019. gada 15. janvāris, 06:43

Kaimiņu Robija Viljamsa un Džimija Peidža konflikts sasniedz komiskus apmērus

Jauns.lv

Britu komponists un dziedātājs Robijs Viljamss un grupas „Led Zeppelin” mūziķis Džimijs Peidžs Londonā dzīvo kaimiņos un viens ar otru „karo” jau vairāku gadu garumā. Taču nu šis strīds sasniedzis savu augstāko punktu.

foto: Vianney Le Caer/REX/ Vida Press
Džimijs Peidžs.

Britu mūziķi un kaimiņi Robijs Viljamss un Džimijs Peidžs dzīvo vienā no smalkākajiem Londonas rajoniem.

Viljamss vēlējies paplašināt savu glauno īpašumu, izbūvējot ēkas pazemes stāvā peldbaseinu un sporta zāli sev un savai ģimenei. Peidžs, kurš dzīvo kaimiņos slavenajam popmūziķim, par to pamatīgi sašutis un iesniedzis prasību pilsētas būvvaldei, lai liegtu kaimiņam īstenot viņa plānu.

Peidžs uzskata, ka pazemes darbi Viljamsa īpašumā varētu bojāt viņa 1875. gadā celtās vēsturiskās mājas konstrukciju.

foto: SWNS / Splash News/ Vida Press
Robija Viljamsa māja (pa labi) un tam kaimiņos esošais Džimija Peidža vēsturiskais 1875. gadā celtais nams.

Džimijs Peidžs jau piecus gadus centies aizkavēt būvniecības darbu sākšanos kaimiņa īpašumā, taču nesen kā zaudējis, jo komiteja devusi atļauju Robija Viljamsa iecerei ēkas paplašināšanā.

foto: ddp/INTERTOPICS/Photoshot / Vida Press
Robijs Viljams ļoti savdabīgi svin uzvaru pār Džimiju Peidžu piecus gadus ieilgušajā konfliktā.

Tas, ka bagāti cilvēki strīdas ar citiem bagātiem cilvēkiem, nav nekas neierasts, taču BBC un „The Telegraph” rīcībā nonākušie dokumenti liecina, ka Viljamss savu uzvaru svin ārkārtīgi dīvaini.

Kāds vārdā nenosaukts abu kaimiņš būvvaldei iesniedzis sūdzību, ka Viljamss traucējot apkārtējo mieru ar savu apsēstību kaimiņa Peidža izsmiešanā, izmantojot dārdoši skaļu mūziku.

foto: Neil Warner / SplashNews.com/ Vida Press
Tiklīdz Robijs Viljamss mana, ka Džimijs Peidžs (attēlā) ir pie savas mājas, viņš pilnā skaļumā ārā izliktos skaļruņos atskaņo grupas „Led Zeppelin” sīvāko konkurentu skaņdarbus.

„Komiteja varbūt nezina, ka Robijs Viljamss ārā izliktos skaļruņos pilnā skaļumā atskaņo 70. gadu rokmūziku, kad ierauga Džimiju Peidžu pie viņa mājas,” savā iesniegumā norāda anonīmais kaimiņš, kuru šis skandāls sācis manāmi traucēt.

Viljamss vienmēr izvēloties atskaņot „Led Zeppelin” sīvākos sāncenšus, kuru skaitā ir tādas grupas kā „Black Sabbath”, „Pink Floyd” un „Deep Purple”.

foto: Elliot / SplashNews.com/ Vida Press
Robijs Viljamss ar sievu Aīdu Fīldu.

Kaimiņš arī apliecinājis, ka Viljamss vairākkārt redzēts pārģērbies kā grupas „Led Zeppelin” dibinātājs Roberts Plānts. Lai parodētu Plāntu, viņš izvēlas „garu matu parūku un sev zem krekla pabāž spilvenu”.

Robijs Viljamss nopērk māju Londonā ar 46 guļamistabām

gallery icon

Tā Robijs Viljamss un viņa sieva Aīda Fīlda pasaulē gaidīja otro bērnu

Robijs Viljamss dzemdību laikā bija līdzās sievai Aīdai Fīldai un ik pa laikam sociālajos tīklos publiskoja attēlus no notiekošā.

gallery icon

Robijs Viljamss ar sievu un meitu iepērkas

gallery icon

Britu superzvaigzne Robijs Viljamss uzstājas Rīgā

Pirmdienas, 6. aprīļa vakarā Rīgā viesojās slavenais britu dziedātājs Robijs Viljamss, koncerta apmeklētājus iepriecinot ar savu lielāko hitu izlasi.

gallery icon